4000-5000 TL gaming laptop önerisi

Özellik olarak Monsterdan + hiç bir yanı yok. Üstüne * si var. Dell alienware serisi olmadığı sürece oyun konusunda güvenmem. Şu an elimdeki laptopun dış boyası soyuldu. Gözümde Dell baya bir geriledi. Üstelik iş bilgisayarı. Sadece masanın üstünde kullanılıyor. Çantaya bile koyulmuyor.
Kullandigin model hangisi?
 
Zaten giris seviyesi bir model. Giris seviyesin de lenovo bir numaradir her zaman keske lenovo alsaydiniz.
Ben almadım ki iş yerinin :D Bize destek veren bilişim firması alıyor seçiyor modelleri. Onların programlarını kullandığımız için tüm sorumluluk onlarda. Biz karışamıyoruz.
 
Acerden yana değilim benim düşündüklerim msi monster
Monster ın servisini ve yedek parça ücretlerini bilmiyorum.
Ancak garantisi bittiğinde MSI ın servisi biraz pahalı oluyor. İlgilerini ben beğendim işin gerçeği. Arayıp görüştüler. Sorunun kaynağını tam olarak bulamadıkları için HDD yenilemesi yaptılar ücretsiz. Ancak laptopun menteşe değişimine 75 $ istediler. Ekran filan olursa sen düşün ne fiyat isteyeceklerini. Monster Türk firması diye biliyorum. Ara görüş istersen. Sonra MSI, Asus servislerini ara görüş fiyatları 3 yukarı 5 aşağı öğren. Sonrasındaki masraflar belki seçiminize yardımcı olabilir.
 
Hepsiburada indirimleri takip ederseniz 5000 TL'nin altında alabilirsiniz. Kronik sorunu yoktur ve soğutma tarafında iyidir.

MSI GF62 7RE-2800XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Fiyatı
 
Hepsiburada indirimleri takip ederseniz 5000 TL'nin altında alabilirsiniz. Kronik sorunu yoktur ve soğutma tarafında iyidir.

MSI GF62 7RE-2800XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Fiyatı
SSD olan laptoplara bakiyorum. Hergun sabah aksam girip bakiyorun indirim var mi diye. Cok tesekkur ederim size.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı