4000 TL Bütçe ile Flight Simulator X Sistemi

İşlemci olarak ne düşünüyorsunuz?

Birde ceza yememek için büyük harf kullanımına dikkat edin. (Cümle başları, özel isimler)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Komik oldu bu quadro ve xeon almaya hiç gerek yok o zaman zaten intelin HD4000 i ile aynı işe yarar.

En iyisi GTX 660 Ti seviyesinde bir grafik işlemci tercih edilmelidir.
Eğer tam anlamıyla bir Render bilgisayarı toplanacaksa bakılması gereken parçalar bunlardır, Belki Xeon olmayabilir ama Quadro'dan bu konuda eminim. Quadro ile Intel'in işlemciye entegre ekran kartı HD4000'i kıyaslamanız; asıl komik olan budur.

Teşekkürler.

--Güncelleme
HD Graphics 4000 Desktop compare Nvidia Quadro 6000 GPU
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğim şeyi anlatamadım sanırım. Quadro 6000 tabiki güzel bir kart ve HD4000'den de iyi olduğu aşikar. Fakat Quadro ailesi oldukça geniş K4000'lerden 2000 lere 400 TL'den 2500 TL'ye kadar bir aile ve ben ilk söylediğimde quadro 2000 falan kast ettiğinizi düşündüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Quadro ailesini öneren arkadaşı tebrik ederim en yüksek FPS değerlerini bu türden vga larla görmüştüm. (ör 9800gt). Fakat bana güncel bir sistem önermenizi rica ederim.

Yalnız şunu es geçmeyelim kesinlikle intel i7 ve gtx serisi olmalı aksi halde uyumsuzluk problemi ortaya çıkacak. (Bu yargı sadece fsx için geçerlidir)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı