@Akabinde
Kendi ağzınla diyorsun teknoloji sürekli gelişiyor ileride ekran kartı maliyeti daha da düşecek. Öyle kaide var da ben başka bir şeyden bahsediyorum. Teknoloji gelişince şu anki monitörler bozulmayacak bunlar yine görüntü verecek yine aynı netlikte görüntü verecek ancak kullandığın o 300 lira fazla verdiğin ekran kartı ileride oyunları kaldırmayacak ancak monitör yine 144 kareye kadar görüntü sağlayacak 1080p hatta yeri geldiğinde DSR veya VSR ile 4 K çözünürlük yapıp keskinliği yumuşatmayı daha etkin bir şekilde kullanacaksın. Teknoloji sürekli gelişiyor işte. Oyunlar ne kadar ağır olacak senin fazladan verdiğin işlemci 5 sene sonra çöp olacak ama monitör öyle değil monitör sadece görüntüyü veren bir araç ama önemli bir araç ve birazcık önemsemek gerek. 10 sene sonra bilgisayar çalışabilir ama yeni çıkan oyunları oynatamaz. Ama monitör yeni çıkan oyunları görüntüleyebilir. Yalnız 10 yıl sonra görüntüleme aygıtı kalırsa (hologram gelecektir) 8 K falan çerez gibi satılır 4 K falan giriş seviyesi kalabilir. 240 hertz falan gelecek yakın zamanda. O zaman yine ben yüksek hertz olan monitörü önereceğim oyuncular için. Monitörü bozulana kadar kullanırsın ilk aldığın zamandan beri aynı performansı
sabit bir şekilde verir. Teknolojinin gelişmesinde bilgisayarlar daha çok etkileniyor 5 yıl sonra bilgisayar yetersiz kalmaya başlarken monitör hala devam edecek monitör durmaz duraksamaz hiç bir şekilde. Bozulma olmadığı sürece devam eder ama bilgisayar yetersiz geldi mi öyle kalır. Monitör hem uzun ömürlüdür hem de önemlidir çünkü monitöre bakıyoruz oyun oynarken kasaya değil.