4000 TL Video Düzenleme için Sistem toplama

BaTTalqazi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 4.000 TL bütçe ile video edit üzerine bir PC toplamak istiyorum, bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu ürünler hakkında görüşlerinizi bekliyorum ve geri kalanlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem ile oyunda oynanacakmı?

upload_2017-11-21_21-40-37.png
Bütçeyi biraz aştı fakat çok iyi bir sistem oldu, tek eksiği SSD oda 1-2 ay sonra eklenebilir. R1700 ile üst seviye render vb. işler yapabilirsiniz İ7 7700'den render konusunda çok daha iyi bir işlemci. 1050Tİ ilede orta- yüksek ayarlarda çoğu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. 16GB RAM olmasıda render konusunda size çok yardımcı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar. 4.000 TL bütçe ile video edit üzerine bir PC toplamak istiyorum, bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu ürünler hakkında görüşlerinizi bekliyorum ve geri kalanlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa, ekran kartı olmadan nasıl topluyorsun? Video düzenleme diyorsun SSD de yok.

Sistem ile oyunda oynanacakmı?

Eki Görüntüle 267980Bütçeyi biraz aştı fakat çok iyi bir sistem oldu, tek eksiği SSD oda 1-2 ay sonra eklenebilir. R1700 ile üst seviye render vb. işler yapabilirsiniz İ7 7700'den render konusunda çok daha iyi bir işlemci. 1050Tİ ilede orta- yüksek ayarlarda çoğu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. 16GB RAM olmasıda render konusunda size çok yardımcı olacaktır.
Bütçen yeterse bu sistem iyi yetmezse sistemdeki işlemciyi Ryzen 5 1600 yap para artarsa da SSD al.

Arkadaşlar INTEL i7 değilde AMD Ryzen de ısrarcısınız ? Bilgim olmadığı için soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ryzen video işleme render gibi özelliklerde daha önde, oyunda da işlemci kullanım yüzdesi İntelden daha iyi İntel'in ise FPS'i AMD Ryzen'e göre yüksek. Ama İntel işlemciler gelecekte o dönemde çıkmış yüksek düzey bir ekran kartı almak istediğinde darboğaz yapacak büyük bir ihtimalle çünkü oyun testlerine baktıysan işlemci kullanımı genel olrak %60-80 arası. AMD'deki rakibinin ise %40-60 arası. İntel günü AMD den daha iyi kurtarıyor ama ülkemizde bir sistemi genelde evladiyelik, senelerce kalan bir sistem olmasını amaçlayarak aldığımız için(bunda ekonominin iniş çıkışlarının fazla olmasının etkisi de büyük.) bizim günümüzden çok geleceği düşünmemiz lazım bence.

Güzel anlatmışsın,teşekkür ederim. Yalnız benim olayım oyun ile ilgili değil ben daha çok video düzenleme üzerine gideceğim,bu sebep ile INTEL tercih etmem daha mantıklı mı olur yoksa AMD mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı