Gayet güzel sistem toplamışsınız ama arkadaşımız monitör de istemiş.
O sistemi almayı düşündüm, ama nereden bakarsam bakayım aynı fiyata gelmiyor bileşenler. Farklı sitelerden de almak istemiyorum. Bu arada belirtmeyi unutmuşum ama bu sistemle videoda çekilecek o yüzden istiyorum 4000 TL'ye.Bence 4000 TL çok fazla. 4000 TL'ye DDR4 bile toplanır. Ben oyuncuyum diyor isen GTX 760 veya R9 270 / 280 /270x işini görür. Oyun için olduğu için işlencinin pek önemi yok. i3 de alsan i5 de alsan fark etmez. Ama 4 çekirdeki olsun bende OC'li işlemciler alma. Gereksiz seni oyunlarda götürsün yeter. Tavsiyen bunlar. Yine de sen bilirsin. Geri kalan parayla da birşeyler yaparsın. Oyun alırsın yer içer yatarsın oyun kolu ses sistemi vs...
Ha yok illede harcıycam dersen bu gayet uygun:
Eki Görüntüle 75335
Olur mu öyle şey. Asıl oyun için DDr4 gereknmez. Eğer oyun için alacaksan da bu bütçeye en az r9 290 ya da GTX 970 olur.Bence 4000 TL çok fazla. 4000 TL'ye DDR4 bile toplanır. Ben oyuncuyum diyor isen GTX 760 veya R9 270 / 280 /270x işini görür. Oyun için olduğu için işlencinin pek önemi yok. i3 de alsan i5 de alsan fark etmez. Ama 4 çekirdeki olsun bende OC'li işlemciler alma. Gereksiz seni oyunlarda götürsün yeter. Tavsiyen bunlar. Yine de sen bilirsin. Geri kalan parayla da birşeyler yaparsın. Oyun alırsın yer içer yatarsın oyun kolu ses sistemi vs...
Ha yok illede harcıycam dersen bu gayet uygun:
Eki Görüntüle 75335
Uyumsuzluk gibi birşey olmaz, DVD yazıcıların kutusundaki yazılara aldanmayın, takın çalışır optik sürücü bu.O sistemi almayı düşündüm, ama nereden bakarsam bakayım aynı fiyata gelmiyor bileşenler. Farklı sitelerden de almak istemiyorum. Bu arada belirtmeyi unutmuşum ama bu sistemle videoda çekilecek o yüzden istiyorum 4000 TL'ye.
Şöyle bir sistem topladım. Başta overclock yapmayacağım için stok soğutucu yeter diye düşünüyorum. Birde eski kasamdaki dvd yazıcı yeni sisteme takılabilir mi ? Uyumsuzluk gibi bir sorun olur mu ? çünkü ara sıra lazım olabiliyor dvd yazıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.