NoxeGod
Hectopat
Çok abartmadınız mı hocam. 2 yıla 12 VRAM'i var diye 4070 mi değişilir?
Ayarları kısar oynar en kötü yani.
8 gunumuz oyunlarinda yetersiz kalir.
Çok kararsızım![]()
Hocam o kartınız yüksek VRAM'li olduğu için harcıyor. Şöyle düşünün, bilgisayarınızd 64 GB RAM olsa boştayken bile 10 GB yer en az. Bu 2 yıl içinde 16 GB'ın Google açmaya yetmeyeceğini mi gösteriyor? Hayır tabi.Hocam ben söylemiyorum. Gördügüm oynadıgım oyunlar da 11VRAM gidiyor her şey açık 1080 monitörde oynuyorum. Örnek Diablo 4
FSR 3 geliyor, geniş GPU yelpazesine destek verecek. 7000 serisi ile 6000 serisi arasında mimari dışında çok da büyük farklar yok. AMD kendi kare oluşturma teknolojisini eski kartlara da sunacak.
Eskiden kastığım 6000 serisi...
Hocam sizin bu konularda bilgili olduğunuzu bildiğim için soruyorum. Bende 6 GB 2060 var. RE2 Remake'te VRAM sınırını aşmayacak şekilde texture ayarlıyorum 100 FPS alıyorum. Texture fullediğimde 13 GB VRAM tükettiğini söylüyor oyun ancak FPS'te hiçbir değişiklik yok. VRAM NVIDIA'nın bu kadar cimri davrandığı kadar önemsiz bir şey mi?
Hogwarts Legacy oynamaya calissana 8 GB VRAM'le.
Hocalarım bu iki kart arasında performans, fiyat vs. çok fark var mı? Bir de sizlere danışmak istedim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
8 gunumuz oyunlarinda yetersiz kalir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.