4060 Ti düşük sıcaklıkta fan dönüyor

Zekotha

Hectopat
MSI VGA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 8g OC ekran kartı aldım. 25-30 derecelerde bile fan dönüyor. Normal midir? Smart özelliği vs varsa nasıl aktifleştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının smart özelliğine erişim sağlayamazsınız. Donanımın içinde yer alan bir yazılımdır, belli bir sıcaklıkta hızını artırarak döner düşük sıcaklıkta durur.
Eğer böyle bir şikayetiniz varsa afterburner fan ayarlarından manuel yapabilirsiniz. Örneğin: 35 derce aşağısı fan gücü 0 gibi.

MSI VGA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 8g OC ekran kartı aldım. 25-30 derecelerde bile fan dönüyor. Normal midir? Smart özelliği vs varsa nasıl aktifleştirebilirim?

Ürünün teknik kısımlarına baktığım da fabrika çıkışlı 0dB özelliği bulunmuyor yani eklememişler bu yüzden fanlar durmuyor MSI Afterburner ile kendi fan şemanızı çizerek deneyebilirsiniz. "yaşadığınız durum tamamen normal."

MSI'nın kendi sitesinde tamamen durduğu yazıyor.
1701160648129.png

Zero Frozr: Sıcaklıklar nispeten düşük olduğunda fanlar tamamen durur ve tüm gürültüyü ortadan kaldırır.

Eki Görüntüle 2033829
Zero Frozr: Sıcaklıklar nispeten düşük olduğunda fanlar tamamen durur ve tüm gürültüyü ortadan kaldırır.
Eki Görüntüle 2033829
Haklısınız. Ancak aynı durumda MSI internationaldan bana gelen yanıtı aynen aşağı ekliyorum.
Ha durmaması ses yapıyor mu? Asla yapmıyor.

Dosya Ekleri

• msi yanit.JPG
    msi yanit.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı