Huawei Tablet alınır mı?

İkisinin de özelliklerine baktım şimdi. Pro 8 hoparlör ağzımı sulandırsada ben air tercih ederdim. Tabi siz ölçün tartın derim.
merhaba hala memnun musunuz ? huawei matepad 11 (2023) ile samsung s9 fe arasında kaldım. Huawei ile ilgili güncel düşünleriniz nedir

MatePad Air aldım iPad Pro 10.5'ten daha önce de iPad Mini 5 vardı bunlardan geçtim Google servisleri sorun değil istediğim edit
Uygulamalarını oyunlarırahatça kurdum ekranı sesi IPad'den iyi oyunlarda Genshin Impact en yorucu mobil oyundur onda Ultra 60 FPS kasma 0 ısınma 0 beklediğimin üstü çok çok iyi iPad 10 yerine tercih ettim iyi ki almışım.

Merhaba hala memnun musunuz? Huawei MatePad 11 (2023) ile Samsung S9 FE arasında kaldım. Huawei ile ilgili güncel düşünleriniz nedir?

merhaba hala memnun musunuz ? huawei matepad 11 (2023) ile samsung s9 fe arasında kaldım. Huawei ile ilgili güncel düşünleriniz nedir

Merhaba hala memnun musunuz? Huawei MatePad 11 (2023) ile Samsung S9 FE arasında kaldım. Huawei ile ilgili güncel düşünleriniz nedir?
Merhaba, evet gerçekten memnunum. Özellikle bu arada 4 yaşındaki oğlum kullanmakta ve hor kullanmakta. Şuan 7 sayfa oyun yüklü 128gb dan kalan alan 350mb gibi bir şey olmasına rağmen kasma donma gibi sorunlar yok hızı gayet aynı. 4 hoparlör ses kalitesi de gayet iyi.

Bence siz Google olayını düşünerek karar vermeniz gerekir. Misal son Gbox güncellemesinden sonra bazen sadece Gbox üzerinden yüklü olan uygulamalar ikinci denememde açılıyor tablette. Fakat telefonum da (Huawei P60 pro) böyle bir sıkıntı yok.
Kısa bir özette geçeyim, Google kaynaklı kullanamadığım hiç bir uygulama yok. Fakat bazen ufak detaylar oluyor. Örnek vermek gerekirse yemeksepeti uygulaması günde 2 kere kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde fakat kurye takibi yapılan mini harita var orda google servisi olmadan kullanamazsınız gibi bir uyarı veriyor gbox bile olsa. Gibi gibi.

Ben memnunun ekranı ses kalitesi performansiyla hala ust duzey 1 saatte sıfırdan yuze şarj olup saatlerce goturuyor fakat bendeki MatePad Air modeli daha üst model imkan varsa oneririm.

Merhaba,

Bir tablet almak istiyorum. İnternette karşıma çıktı. Huawei tabletleri kullanan veya bilgi sahibi olan var ise beni aydınlatabilir mi?

Telefon ekosistem olarak iOS kullanıyorum. Saat kulaklık ve telefonum iOS. Fakat farklı bir yazılımıda tatmak istiyorum. IPad'e mi yöneleyim ekosistemi bozmayayım yoksa yenilik için Huawei denenebilir mi?

2 farklı modeli buldum, farklarını ve Apple cephesindeki rakibine göre yorumlarsanız sevinirim.

1-https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/

2-
Aldınızmı hocam 1 sene olmuş. Tablet oyun vs için alıyorsanız alın güçlü cihaz daha f/p. Aynısı var ablamda tıp dersleri için almıştı ama Google servislerini gboxdan indirsek de düzgün çalışmıyor. Gboxdan açılan uygulamalar çok yavaş. Hem kendi tarayıcısı hem gboxdan Google ikiside yavaş. Dizi/film izlerken vs de sıkıntı yaratıyor o yüzden.
Samsung da alınabilir o fiyatlara @eemir97

O öyle değil işte
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam işte gboxdan indirilen uygulamalar çok sıkıntılı yavaş çalışıyor

Aldınızmı hocam 1 sene olmuş. Tablet oyun vs için alıyorsanız alın güçlü cihaz daha f/p. Aynısı var ablamda tıp dersleri için almıştı ama Google servislerini gboxdan indirsek de düzgün çalışmıyor. Gboxdan açılan uygulamalar çok yavaş. Hem kendi tarayıcısı hem gboxdan Google ikiside yavaş. Dizi/film izlerken vs de sıkıntı yaratıyor o yüzden.
Samsung da alınabilir o fiyatlara @eemir97

Tamam işte gboxdan indirilen uygulamalar çok sıkıntılı yavaş çalışıyor
Hocam selamlar,

Ekim 2023 de ipad air 5.nesil aldım hocam basic işlerimi görüyor, gayet memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı