42.000 TL sistem önerisi

Bütçe
42000
Dostum zevkine karışmak istemem ama 42 bin liraya Dark kasa almanı önermem.

Kendim de aynı kasayı kullanıyorum. Aslında çok bir sıkıntım yok ama malzeme kalitesi olarak orta seviyede.

Üstat zevk falan geçti artık 43bine çıktık nereden kısarsam oradan kar diye bakıyorum sogutma olayı nasıl kasanın en kötü masanın üstüne dizeceğim parçaları o ratteye geldim :D

Üstat zevk falan geçti artık 43bine çıktık nereden kısarsam oradan kar diye bakıyorum sogutma olayı nasıl kasanın en kötü masanın üstüne dizeceğim parçaları o ratteye geldim :D

Hocam benim attığımda AM4 AM5 için soğutucu var mı diye bakayım isterseniz.

Hocam benim attığımda AM4 AM5 için soğutucu var mı diye bakayım isterseniz.

Hocam anakart B650 AM5 soket aldıgımda zaten AM5 uyumlu değilmiş olsa idi idarelik 1 2 ay toplanana kadar kullanacaktım ama mecbur AM5 3 fanlı bir model almam lazım bende bakıyorum ama dehşet fiyatlar ne yapacağımı şaşırdım orta halli AM5 sogutucu lazım.

Hocam anakart B650 AM5 soket aldıgımda zaten AM5 uyumlu değilmiş olsa idi idarelik 1 2 ay toplanana kadar kullanacaktım ama mecbur AM5 3 fanlı bir model almam lazım bende bakıyorum ama dehşet fiyatlar ne yapacağımı şaşırdım orta halli AM5 sogutucu lazım.

AM5 çok yeni bir soket ondandır belki hocam ama bir de maalesef ki yaşadığımız ülkeyle biraz alakalı.

SSD olarak bunu öneririm. Mevcut seçtiğin SSD'nin 1 tık yenilenmişi.

200 lira fark hocam 1915e geliyor.

SSD olarak bunu öneririm. Mevcut seçtiğin SSD'nin 1 tık yenilenmişi.

255 lira fark var hocam arada 1915TL'lik modeli sipariş geçtim :D yarım saat önce.

Tercih sizin hocam, bir ara çok yükselmiştim SSD almaya o sıra tanıştım ben de Fury ile. Samsung 980 Pro Killer olarak piyasada duruyor kendileri. Aldığınız da çok farklı değil, DDR5 sistem zaten hayırlı olsun :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı