Sen nasıl bir sistem öneriyorsun ? Monitör dahil yazar mısın ? 4400 tl yi geçmemesi lazım.Sistem iyi derken ? 4000 TL'ye GTX 970 mi alacak ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen nasıl bir sistem öneriyorsun ? Monitör dahil yazar mısın ? 4400 tl yi geçmemesi lazım.Sistem iyi derken ? 4000 TL'ye GTX 970 mi alacak ?
Benchmarklara baktımda gtx 970 ile gtx 980 arasında en fazla 5-10 fps var. Bu kadar fark için bence ssd ve kasadan kısmak doğru değil.
Sistem için sağol ama soğutucu ve kasayı da eklersem.
Sistem için teşekkür ederim fakat soğutucu ve kasayı da eklersem bütçeyi aşıyorum ve güç kaynağıda kaliteli bir güç kaynağı değil.
Ben burda tartışma konusu değil kendi düşüncemi belirttim. Başkalarını çekemiyorsanız mesaj atmayın.Ayrıca kasa olarak hava sirikilasyonu önemli. Zalman'a suç atmıyorum ama cooler master ile zalman karşılaştırılamaz. Ve ssd de çok önemli.Doğru değilmiş. Oyunu kasa mı oynatıyor ekran kartı mı ?
Benim önerdiğim sistemi alarak rahat edebilirsin.Sistem için sağol ama soğutucu ve kasayı da eklersem
Sistem için teşekkür ederim fakat soğutucu ve kasayı da eklersem bütçeyi aşıyorum ve güç kaynağıda kaliteli bir güç kaynağı değil
Arkadaş belirtmiş zaten önerdiğin sistemin bütçesini aştığını.Tabi canım çok önemli. Zalman Z3 Plusdaki hava sirkülasyonu hiç de kötü değil. Haf 912 Adv. aratmaz.SSD sadece açılış kapanış vs. şeylere etki ediyor. SSD takviyesi yapmak mı basit yoksa ekran kartı upgrade etmek mi ? Allah için biraz düşünüp yazın.
İyi okuyun güç kaynağını beğenmemiş ve ayrıca soğutucudanda bahsetmiş iyi okuyun.4400 TL'yi geçmesin dedi.Z3 Plus'u 500 TL falan mı sanıyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.