4300 tl sistem topladım nasıl ?

Kasa olarak da beyaz Zalman Z3 Plus öneriyorum.
Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem için sağol ama soğutucu ve kasayı da eklersem.
Sistem için teşekkür ederim fakat soğutucu ve kasayı da eklersem bütçeyi aşıyorum ve güç kaynağıda kaliteli bir güç kaynağı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru değilmiş. Oyunu kasa mı oynatıyor ekran kartı mı ?
Ben burda tartışma konusu değil kendi düşüncemi belirttim. Başkalarını çekemiyorsanız mesaj atmayın.Ayrıca kasa olarak hava sirikilasyonu önemli. Zalman'a suç atmıyorum ama cooler master ile zalman karşılaştırılamaz. Ve ssd de çok önemli.

Sistem için sağol ama soğutucu ve kasayı da eklersem

Sistem için teşekkür ederim fakat soğutucu ve kasayı da eklersem bütçeyi aşıyorum ve güç kaynağıda kaliteli bir güç kaynağı değil
Benim önerdiğim sistemi alarak rahat edebilirsin.

Tabi canım çok önemli. Zalman Z3 Plusdaki hava sirkülasyonu hiç de kötü değil. Haf 912 Adv. aratmaz. ;) SSD sadece açılış kapanış vs. şeylere etki ediyor. SSD takviyesi yapmak mı basit yoksa ekran kartı upgrade etmek mi ? Allah için biraz düşünüp yazın.

Tabi canım çok önemli. Zalman Z3 Plusdaki hava sirkülasyonu hiç de kötü değil. Haf 912 Adv. aratmaz. ;) SSD sadece açılış kapanış vs. şeylere etki ediyor. SSD takviyesi yapmak mı basit yoksa ekran kartı upgrade etmek mi ? Allah için biraz düşünüp yazın.
Arkadaş belirtmiş zaten önerdiğin sistemin bütçesini aştığını.;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı