Amanita
Kilopat
- Makaleler
- 1
Şu an bütçe ekleyemiyorum maalesef hocam arabanın sigorta muayene akü değişimi vs yüklendi hep üzerime. NVIDIA düşünüyorum hocam AMD almaya niyetim yok.
Hocam İstanbul'da yaşasaydım dediğiniz doğru olabilirdi oralarda nüfustan dolayı çok ürün var 2. El benim bulunduğum yerde doğru dürüst hiçbirinin ilanı yok.
RTX 3060 bulunduğun şehirde 5 adet kadar var ve hepsi miningli hocam fiyatları da 5500 en düşük.
Monitörüm 1080p 165Hz hocam genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Şu sıralar Apex oynuyoruz arkadaşlarla ve kartın videolarını izledimde grafik ayarlari yapıldığında 144FPS üzerinde veriyor. Eski Dual modellerinden degil EVO modeli bu hocam.
Hocam İstanbul'da olsam dediğiniz doğru olabilirdi fakat zaten buralarda az ilan olduğu gibi hem fiyatlar İstanbul'a göre daha yüksek hem o kadar garantili hiçbir kart yok burada maalesef. Fiyatı biraz daha indirmeye çalışırım en fazla.
Her zamanki gibi 2. el eşya alırken midem bulandı ben en iyisi faturasız bir RTX 2060 alayım 3500 ile 4000TL arasında bitsin gitsin bu iş. @Mirza Kaplan @FrezX34 @messinicocugu @mavigezegen @Amanita
Faturası olmasa da ne zaman alındığını kanıtlayabileceği bir kart al bence. Yani mining yapılması sorun değil. Doğru yapıldıysa ve test ederek alırsan performans açısından bir kayıp olmaz AMA ben olsam miningli kartları garantisiz almam. Elinde patlayıp çöp olma ihtimali var.