4400 TL'ye sistem tavsiyesi

SerkanArslan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba arkadaşlar, topladığım sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
Msi gtx 770 düşünüyordum, konularda araştırmalarıma göre Msi gtx 970 ekleniyor, değerlendirmelerinizi bekliyorum.

O.C. bilgim olmadığı için işlemciyi İntel 4690K seçtim.

GEyz97.png

Son düzenleyen: Moderatör:
''Go To Hell'' dediğin gibi eğer öğrenci isen dreampsarktan windows 8.1 alabilirsin. Lise veya üniversiteye gidiyorsan kabul ederler. Ben şahsen e-okul haftalık ders programını başvuruma koyup öyle yollamıştım ve kabul edildim:) Onun dışında windowsu çıkatıp i5 4690k işlemci alabilirsin, anakartı msi z97 gaming 5'e yükseltip, kasayı cooler master haf 912 combat a dönüştürebilirsin. Kasaların arasında pek bi fiyat farkı yok ama combatın güç kaynağı hem modüler hem de 80plus silver diye biliyorum.
Ayrıca 2133 mhz yerine 1600 mhz bellekler gayet yeterli olur diye düşünüyorum.

''Go To Hell'' dediğin gibi eğer öğrenci isen dreampsarktan windows 8.1 alabilirsin. Lise veya üniversiteye gidiyorsan kabul ederler. Ben şahsen e-okul haftalık ders programını başvuruma koyup öyle yollamıştım ve kabul edildim:) Onun dışında windowsu çıkatıp i5 4690k işlemci alabilirsin, anakartı msi z97 gaming 5'e yükseltip, kasayı cooler master haf 912 combat a dönüştürebilirsin. Kasaların arasında pek bi fiyat farkı yok ama combatın güç kaynağı hem modüler hem de 80plus silver diye biliyorum.
Ayrıca 2133 mhz yerine 1600 mhz bellekler gayet yeterli olur diye düşünüyorum.

Hım anladım malesef öğrenci değilim.
İ5 4690K O.C. için değil mi ?
Anakart için sebep nedir yükseltmek için ?
Kasayı önerinizi eklicem.

Hım anladım malesef öğrenci değilim.
İ5 4690K O.C. için değil mi ?
Anakart için sebep nedir yükseltmek için ?
Kasayı önerinizi eklicem.
Evet o.c için ama yapmayacaksanız değiştirmenize gerek yok. Anakartlar arasında 60 lira fark var ama windowsu çıkarırsak öyle olur diye düşünmüştüm:) Eğer windows çıkarılmayacaksa sadece kasayı haf 912 combat yapabilirsiniz onun dışında işlemcilerin ikisi veya anakartların ikisi arasında az bi fark var. Sadece 2133 mhz fazla geldi bana 1600 mhz gayet yeterli olur diyorum ben:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı