4400 TL'ye Sistem

Ramleri ve HDD'yi benim dediklerimle değiştir, monitör olarak ise Viewsonic VX2363Smhl-w alabilirsin.

Bu fiyata GTX980 alabilirsin ama işlemciden vs. kısmak gerekli. Bence gerek yok, ayrıca en performanslı GTX970, GALAX HOF diye biliyorum.

Öncelikle merhabalar @coragemm_18

Size 4410 TL'lik bir sistem topladım. Sistem DEHHH yani öyle söyliyim. Buyurun;

ogWBD7.png

Optik sürücü ve işlemci soğutucu yok. Siz eklersiniz bütçeyi biraz zorlayıp(200 tl kadar) veya işlemcinin bir tık altını/anakartın bir tık altını alıp. Sistem İnventus 'dan toplanmıştır.

iyi sosyaller.

@FurkanOZKAYA i7 4790 işlemci alıp neden anakartı overclock için üst seviye olan anakarttan tercih ettiniz? Arkadaşın önerdiği sistemi almak istiyorsanız işlemciyi i7 4790K yapıp alınız.

Ayrıca anakartta o kadar uçmaya gerek yok, MSI Z97A GAMING 6 alın derim.

Sogutucu işlemciyle uyumlu degil
Hocam intel 2011 soket yazıyo kocaman soğutucuda.

AOC 23" i2367Fm GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR
bu benim bütçemi aşıyo ama elimden geldiğince tavsiyenize uymaya çalışçam.
Yanlış bakmadıysam fiyatı 636 TL Monitörün. Bana kalırsa aynı özelliklerde daha ucuzunuda bulabilirsin çok monitör fiyatlarına hakim degilim ama Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar bu bile daha ucuz. Aynı marka, gecikme süresi, inç, ips ekran ve 476 monitörü başka bişey alabilirsin bence. Ayrıca anakartı vatandan alırsanız (gaming 6) yanında MSI KINZU V3 OPTICAL MOUSE hediye geliyo onu fark ettim güzel bir gaming mousedur kanımca.

Arkadaşlar cezam olduğu için konuya katılamadım.Ben sistemi Hepsi burada'dan toplamak istiyorum ve 4400 tl'ye sistem lazım.

Zaten oyunları,ekipmanları ve monitörü alınca 5500 tl kadar bişey ediyor.

Sepetim
ÜRÜN ADI
ADET
FİYAT

4.959,17 tl

Gta 5:190tl
Watch Dogs:55tl (Fastergameshop'tan)
Assasin's Creed :UNITY:77tl (Fastergameshop'tan)

Arkadaşıma cs:go alınca 12tl.

Gayet başarılı önemli olan sizin içinize sinmesi illaki herkes şunun yerine şunu al vs. diycektir bende diyebilirim ama içinize sindiyse alabilirsiniz zaten öneride bulunduk onlardanda yola çıktığınızı görüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı