45.000 TL yazılım ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
45.000

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Hepinize iyi günler dilerim hocalarım,
Yakında üniversite için yurt dışına çıkacağım ve kasayı satıp laptop almak gibi bir fikrim var. Alacağım laptop için temel olarak iki özellik arıyorum:
Yazılım konusunda işime yarayacak bir laptop.
Yeni çıkacak ve çıkabilecek olan oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim yeni nesil bir laptop.
Bütçem 40.000-45.000 TL arası ve taksitle almayı planlıyorum, bu yüzden belki arttırabilirim bütçeyi. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Yeterinde yeni nesil herhalde.

Merhaba hocam,

Laptop almayı düşündüğünüz bütçenizle ilgili birkaç öneri sunmak istiyorum

Eğer yazılım geliştirme ve oyun performansını bir arada düşünüyorsanız, Apple MacBook Pro ve Dell XPS 15 gibi seçenekler güçlü ve verimli olurlar. Ancak oyun performansı açısından, Asus ROG Zephyrus G14 gibi bir model, özellikle oyunları yüksek ayarlarda oynamak isteyenler için iyi bir tercih olabilir.

Bütçeniz 40.000-45.000 TL civarında olduğunda, bu modellerin yüksek performanslı işlemcileri ve ekran kartları ile yeni nesil oyunları rahatça oynayabilirsiniz. Ayrıca, yazılım geliştirme konusunda da her biri oldukça güçlü cihazlar.

Bu modelleri incelemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden iyi alışverişler!

Merhaba hocam,

Laptop almayı düşündüğünüz bütçenizle ilgili birkaç öneri sunmak istiyorum.

Eğer yazılım geliştirme ve oyun performansını bir arada düşünüyorsanız, Apple MacBook Pro ve Dell xps 15 gibi seçenekler güçlü ve verimli olurlar. Ancak oyun performansı açısından, ASUS ROG Zephyrus G14 gibi bir model, özellikle oyunları yüksek ayarlarda oynamak isteyenler için iyi bir tercih olabilir.

Bütçeniz 40.000-45.000 TL civarında olduğunda, bu modellerin yüksek performanslı işlemcileri ve ekran kartları ile yeni nesil oyunları rahatça oynayabilirsiniz. Ayrıca, yazılım geliştirme konusunda da her biri oldukça güçlü cihazlar.

Bu modelleri incelemenizi tavsiye ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden iyi alışverişler!

ROG Zephyrus zaten XX fiyata bulunur ya!

Hangi ülkeye çıkacaksınız? O ülkeden ürün satın alırsanız dönem dönem çok iyi fiyata modeller görebilirsiniz.

Son düzenleme:
ROG Zephyrus zaten XX fiyata bulunur ya!

Hangi ülkeye çıkacaksınız? O ülkeden ürün satın alırsanız dönem dönem çok iyi fiyata modeller görebilirsiniz.
Polonyaya gidicem hocam oranın piyasasına hakim değilim ama Türkiyeden daha ucuz olduğunu biliyorum eğer bilgisi olan varsa fiyatların karşılaştırılması açısından çok iyi olur önerileriniz

Merhaba hocam,

Laptop almayı düşündüğünüz bütçenizle ilgili birkaç öneri sunmak istiyorum.

Eğer yazılım geliştirme ve oyun performansını bir arada düşünüyorsanız, Apple MacBook Pro ve Dell xps 15 gibi seçenekler güçlü ve verimli olurlar. Ancak oyun performansı açısından, ASUS ROG Zephyrus G14 gibi bir model, özellikle oyunları yüksek ayarlarda oynamak isteyenler için iyi bir tercih olabilir.

Önerileriniz için teşekkürler hocam ROG bu fiyata bulunmuyor maalesef MacBook almayı da düşünmüyorum açıkçası Dell konusunda herhangi bir fikre sahip değilim lakin araştıracağım.

Polonya'ya gideceğim hocam oranın piyasasına hakim değilim ama Türkiye'den daha ucuz olduğunu biliyorum eğer bilgisi olan varsa fiyatların karşılaştırılması açısından çok iyi olur önerileriniz.

Üstün körü baktım biraz. Çok fark yok ya da ben doğru site bilmiyorum. İyi bir Legion 7800-8500 zloti. Katana bile 6000 zloti 🫠
Ürünler Rusya ve belarustan pahalı. Yine de gitmeden önce birkaç saat göz atın.

Evet biraz daha uygun sadece pek bir fark yok Almanya'da durumlar nasıl bilgisi olan var mı orada da tanıdıklarım var en kötü o şekilde bir şeyler yapablirim.

Almanya da son 2-3 aydır pek iç açıcı değil benim gördüğüm kadarıyla. Bütçe artarsa düşünülür. Üniversite okuyan akraba falan varsa ilave 100€ indirim alırsınız. 1500€ satın alma şansınız olursa bence rakipsiz ürün.

Ryzen 9 7945HX 4070 17'3 2K MSI Alpha 1350€ kadar düşmüştü.

Bu siteleri takip edin. Belki 1400-1500 üst seviye ürün bulabilirsiniz.

Almanya da son 2-3 aydır pek iç açıcı değil benim gördüğüm kadarıyla. Bütçe artarsa düşünülür. Üniversite okuyan akraba falan varsa ilave 100€ indirim alırsınız. 1500€ satın alma şansınız olursa bence rakipsiz ürün.

Ryzen 9 7945HX 4070 17'3 2K MSI Alpha 1350€ kadar düşmüştü.

Bu siteleri takip edin. Belki 1400-1500 üst seviye ürün bulabilirsiniz.

Hocam attığınız Lenovo çok iyi bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum taksit ile alabiliyor muyuz bu sitede ben biraz baktım bulamadım eğer böyle bir şansım var ise aklıma yattı sizin attığınız bakabilir misiniz? Onun haricinde ekstradan başka 45000 civarı bir öneriniz var ise beklerim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı