45.000 TL'ye 2K ekranlı laptop önerisi

Bütçe
45000
Bence iyi seçim hocam. Hayırlı olsun. Kaçan onların olsun. 2 sene sonra çok daha iyisini alırsınız. Paneli söylediğiniz gibi iyi modellerden ve bütçeye denk ürünlerden birisi. Performans olarak sizi üzmez. Aldığı FPS'leri, sıcaklık için ek kaynak isterseniz YouTube bakabilirsiniz. Hocam işlemci bu paraya alabileceğin işlemcilerden %50 daha kötü değil merak etmeyin. Çoğu zaman denk ya da biraz geride. Lenovo soğutma kısmında sektöre yön verenlerden. Bu modelde 140W 3070 Ti de bile soğutma harika görünüyor. Bu ürün Cyberpunk, Valhalla 2K da bile GPU 75-81 çalışıyor videolara göre daha ne olsun bence. 88 kadar yoluvar. Kaldı ki oynadığınız oyunların eski olduğunu belirtiniz. Yeni oyunlarla bile başa çıkıyor. Pişman etmez sizi. Fazlasıyla 2 sene götürür.
Teşekkür ederim hocam, sadece eski model bir ürün olmasından dolayı satıcıdan korkuyorum şuanlık. Ekranda ışık sızması, kasada çizik falan çıkarsa kötü olur benim için. Yinede herşey için sağolun hocam benchmarklar yeterli benim için 3070 ve 4060 arasında çok fark göremedim. 6000₺ daha fazla vermek istemem 2k 4060 cihazlara.

Kusurlu cihaz gelirse iade edersiniz hocam. En fazla depoda yatmıştır ürün. Tekrar ediyorum. 4060-70 seçmek ileri dönük daha iyi seçim olur. Ama kasa ekran soğutma kasa kalitesi benzer ürün fiyatı farklı. Yüksek FPS derdim yok dediniz. 3070 güncel oyunları dahi akıcı oynatır 2K her türlü. Dilerseniz alternatif video bakabilirim.

Aynı seri aynı kasa 3070 Ti var. Sizde 70 sadece
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
önceden attığım notebookcheck incelemesi yapılan 3060 performansı.

Son düzenleme:
Kusurlu cihaz gelirse iade edersiniz hocam. En fazla depoda yatmıştır ürün. Tekrar ediyorum. 4060-70 seçmek ileri dönük daha iyi seçim olur. Ama kasa ekran soğutma kasa kalitesi benzer ürün fiyatı farklı. Yüksek FPS derdim yok dediniz. 3070 güncel oyunları dahi akıcı oynatır 2K her türlü. Dilerseniz alternatif video bakabilirim.

Aynı seri aynı kasa 3070 Ti var. Sizde 70 sadece

önceden attığım notebookcheck incelemesi yapılan 3060 performansı.

Güncel oyunları 2k da akıcı oynatır diyorsanız zaten iyi ki 50k üzerine çıkmamışım. 1000$lık cihazlara 47-60k arası fiyatlar var ülkemizde. Benim için yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten Batman Arkham falan oynayacağım 🤣 Videoları birazdan izleyeceğim hocam, ekstra içerik bulabilirseniz atarsanız çok sevinirim. i712700h 3070 kombinasyonlu laptop videoları çok aradım da tek tük vardı, genelde 3070ti bulabildim.

Aynı modelin Ryzen modeli daha çok. Uzun süre bakmak lazım. i7 12700H 3070 Ti.
Modeli de referans alabilirsiniz. 3 üründe benzer performans verir. Ti biraz daha farklı olur elbet. Bulunca atarım yine.

@cembozkan ne yaptınız hocam? Araştırmaya devam mı?

Son düzenleme:
Aynı modelin Ryzen modeli daha çok. Uzun süre bakmak lazım. i7 12700H 3070 Ti.
Modeli de referans alabilirsiniz. 3 üründe benzer performans verir. Ti biraz daha farklı olur elbet. Bulunca atarım yine.

@cembozkan ne yaptınız hocam? Araştırmaya devam mı?
Hocam selamlar, satın aldım ve ürün elime ulaştı. Legion 5 i712700h RTX 3070. Kuzenime verdim windows kurması için, bir iki güne kullanmaya başlayacağım. Daha detaylı inceleyince size tekrar kapsamlı yazacağım.

Hocam selamlar, satın aldım ve ürün elime ulaştı. Legion 5 i712700h RTX 3070. Kuzenime verdim windows kurması için, bir iki güne kullanmaya başlayacağım. Daha detaylı inceleyince size tekrar kapsamlı yazacağım.
Hocam biraz daha bütçe çıkıp indirimli Nitro 16 4070 (46.5K) alabilseydiniz çok ama çok daha iyi olacaktı ama çıkmadıysa yapacak bir şey. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı