Teşekkür ederim hocam, sadece eski model bir ürün olmasından dolayı satıcıdan korkuyorum şuanlık. Ekranda ışık sızması, kasada çizik falan çıkarsa kötü olur benim için. Yinede herşey için sağolun hocam benchmarklar yeterli benim için 3070 ve 4060 arasında çok fark göremedim. 6000₺ daha fazla vermek istemem 2k 4060 cihazlara.Bence iyi seçim hocam. Hayırlı olsun. Kaçan onların olsun. 2 sene sonra çok daha iyisini alırsınız. Paneli söylediğiniz gibi iyi modellerden ve bütçeye denk ürünlerden birisi. Performans olarak sizi üzmez. Aldığı FPS'leri, sıcaklık için ek kaynak isterseniz YouTube bakabilirsiniz. Hocam işlemci bu paraya alabileceğin işlemcilerden %50 daha kötü değil merak etmeyin. Çoğu zaman denk ya da biraz geride. Lenovo soğutma kısmında sektöre yön verenlerden. Bu modelde 140W 3070 Ti de bile soğutma harika görünüyor. Bu ürün Cyberpunk, Valhalla 2K da bile GPU 75-81 çalışıyor videolara göre daha ne olsun bence. 88 kadar yoluvar. Kaldı ki oynadığınız oyunların eski olduğunu belirtiniz. Yeni oyunlarla bile başa çıkıyor. Pişman etmez sizi. Fazlasıyla 2 sene götürür.