- Makaleler
- 42
ASUS ekosistem demişsiniz ama MSI ekran kartı pek olmamış gibi.
Şahsen Corsair-ASUS düzeni kurardım.
Şahsen Corsair-ASUS düzeni kurardım.
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
O zaman neden MSI düşünmüyorsun diğer parçalar için? Yani ekosistem fikri bana da güzel geliyor ama daha iyi parçaları farklı markalardan toplamak varken neden yapılsın? Bir de şimdi 45'e sistem yapıyorsun, içinde 20'lik ekran kartı var ve MSI. Bence bir daha düşünEvet ama MSI ekran kartna düştüm ben![]()
O zaman anakartı da X570 unify yapın derim. Canavar bir anakarttır.
Kasa ve soğutma değişebilecek şeyler.
Adam 45.000₺ gibi bir para için kanıt sunmamış üstüne MSI istiyorum falan diyor. Kendinizi yormayın bence. Milleti oyalıyor sadece.
O zaman neden MSI düşünmüyorsun diğer parçalar için? Yani ekosistem fikri bana da güzel geliyor ama daha iyi parçaları farklı markalardan toplamak varken neden yapılsın? Bir de şimdi 45'e sistem yapıyorsun, içinde 20'lik ekran kartı var ve MSI. Bence bir daha düşün.
Adam 45.000₺ gibi bir para için kanıt sunmamış üstüne MSI istiyorum falan diyor. Kendinizi yormayın bence. Milleti oyalıyor sadece.
Tamam kanıtlayın o zaman. Bi de inceleme yapın hepimiz görelim bu harika sistemi.Ne alaka yani 45000 TL para çok fazla değil ve para elimde. Sadece sistemin uyumlu olmasını ve 45000 TL'nin boşa gitmesini istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.