45.000 TL'ye RTX 3090 ve R9 5900X sistem nasıldır?

Ne alaka yani 45000 TL para çok fazla değil ve para elimde. Sadece sistemin uyumlu olmasını ve 45000 TL'nin boşa gitmesini istemiyorum.
45000 TL çok para değil diyorsun ama 95 TL'ye internet arıyorsun. B450 anakart için konu açmışsın. Oyunculuğa yeni başladım diye de konu açmışsın. Oyunculuğa yeni başlayıp 45000 TL'yi bunun için harcamak istemen şüphe uyandırıyor.

Oyunculuğa (PC oyunculuğuna) yeni başlıyorum ama oyunkar benim hayatım. Küçükken telefondan hep oyun izlerdim. Şimdiye kadar yaklaşık 50 oyunu izliyerek bitirdim. Ve bilgisayarım olmuşken en iyisi olsun istiyorum.
Ve bir internete aylık 1000 TL vermek de saçma, 75 Mbps internet bana hayli hayli yeter.

Oyunculuğa (PC oyunculuğuna) yeni başlıyorum ama oyunkar benim hayatım. Küçükken telefondan hep oyun izlerdim. Şimdiye kadar yaklaşık 50 oyunu izliyerek bitirdim. Ve bilgisayarım olmuşken en iyisi olsun istiyorum.
Dürüst olmak gerekirse böyle bir şey yapmayın. Geçmişte RTX 2080 Ti alanlar muhtemelen pişman çünkü yeni kartlar yarı fiyatına daha iyi performans veriyor. İhtiyacınız olanı alın ve paranızı tutun, sisteminizi sürekli güncellersiniz bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı