45 yaşında bisiklete binmeyi öğrenirken nereden başlanmalı?

Katılım
10 Şubat 2016
Mesajlar
970
Çözümler
1
Çocukluğum fakirlik içerisinde geçti ve hiç bisikletim olmadı .bu yüzden bisiklete binmeyi bilmiyorum. Artan hayat pahalılığı sebebiyle işe bisikletle gidip gelmek istiyorum. Mesafe 10 km ve yoğun bir trafiğe sahip büyükşehirde yaşıyorum. Ne tür bir bisiklet ile nasıl nereden başlamalıyım?
 
Çocukluğum fakirlik içerisinde geçti ve hiç bisikletim olmadı. Bu yüzden bisiklete binmeyi bilmiyorum. Artan hayat pahalılığı sebebiyle işe bisikletle gidip gelmek istiyorum. Mesafe 10 km ve yoğun bir trafiğe sahip büyükşehirde yaşıyorum. Ne tür bir bisiklet ile nasıl nereden başlamalıyım?

Adam sadece bisiklet istememiş nasıl kullanılır onu da öğrenmek istemiş aslında bisiklet denge işi hiç scooter veya paten tarzı şeyler sürdünüz mü bilmem aslında bunları sürdüyseniz işiniz çok basit hepsinin temeli bisiklet boş yerleri düz olan düştüğünde canınızı acıtmayacak bir zemin seçin çünkü ilk sürüşünüzde düşmeniz gayet normal ve asla pes etmeyin üstüne oturun koltuğu kendinize göre ayaklarınızı yere rahat bir şekilde basacak kadar ayarlayın asla kendinizi stres yapıp gidonu sağ sol yapmayın düz bir şekilde dirsekleriniz hafif kırık şekilde pedal atmaya başlayın yavaşken dengeniz daha kötü olacaktır ama kesinlikle hız yapmayın başlarda 8-10 kmh yeterli olacaktır düz bir yerde öğrendikten sonra sağ ve sola dönerkende aslında gidondan tam değil vücudunuzla yön verin ve bunları tekrar edin yaşınızı önemsemeyin hiçbir şey için geç değil iyi çalışmalar;)
 

Geri
Yukarı