Kasa bende de var. Aynısı. Fiyatı da saçma şekilde 1 ayda 100 lira arttı. Kasada sıcak havayı tahliye için fan yok. Arka ve üste 1er adet 120 mm fan takmadan parçalar üzerinde aşırı ısı kalıyor. 2 adet fan takarsanız stabil çalışıyor. Ancak PSU'nun çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Böyle güçlü bir sistemde dalgalanma yaparsa parçalarınıza zarar verebilir.Kasanın neden işimi görmeyeceğini anlamadım. Ayrı bir şekilde 80+ PSU almak daha pahalıya geleceği için bunu tercih etmiştim. Psu ile birlikte olan önerebilceğiniz bir kasa var mı?
Ekran kartını şeklinden dolayı seçtim hoşuma gidiyor bu.
BIOS güncellemesi için eski sürüm ryzen işlemci gerekiyor diyorlar. Bu ikisini aldığm gibi kullanamayacağım demek oluyor.
Ram i ise sonradan 8 daha ekleyerek arttırırım diye düşünüyorum. SSDyi de aynı şekilde.
Ekran kartını şeklini tepeden göreceksiniz, kasa yerde olursa hiç görmeyeceksiniz. Çok fazla ödemeye gerek var mı bunu için? Size öneri olarak sunmuştum. Ne de olsa son karar size ait
Kasa olarak bunu tercih edebilirsiniz. Soğutması çok daha iyi , ilave 1 fan lazım yine de
Aerocool Cruisestar Advance 2xUSB 3.0 2xUSB 2.0 ATX Siyah Fiyatı
Yanına da güç kaynağı olarak şu olabilir.
Fsp Hd700 700W 80 Plus Bronz Aktif Pfc Power Supply Fiyatı
Aynı fiyata çok daha iyi oluyor.
Son düzenleme: