4500-5000TL Sistem Toplama

Kasanın neden işimi görmeyeceğini anlamadım. Ayrı bir şekilde 80+ PSU almak daha pahalıya geleceği için bunu tercih etmiştim. Psu ile birlikte olan önerebilceğiniz bir kasa var mı?

Ekran kartını şeklinden dolayı seçtim hoşuma gidiyor bu.

BIOS güncellemesi için eski sürüm ryzen işlemci gerekiyor diyorlar. Bu ikisini aldığm gibi kullanamayacağım demek oluyor.

Ram i ise sonradan 8 daha ekleyerek arttırırım diye düşünüyorum. SSDyi de aynı şekilde.
Kasa bende de var. Aynısı. Fiyatı da saçma şekilde 1 ayda 100 lira arttı. Kasada sıcak havayı tahliye için fan yok. Arka ve üste 1er adet 120 mm fan takmadan parçalar üzerinde aşırı ısı kalıyor. 2 adet fan takarsanız stabil çalışıyor. Ancak PSU'nun çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Böyle güçlü bir sistemde dalgalanma yaparsa parçalarınıza zarar verebilir.
Ekran kartını şeklini tepeden göreceksiniz, kasa yerde olursa hiç görmeyeceksiniz. Çok fazla ödemeye gerek var mı bunu için? Size öneri olarak sunmuştum. Ne de olsa son karar size ait :) Bir de aslını isterseniz kasa çirkin. Ben satıyorum mesela benim kasayı. Eşim istemedi :D

Kasa olarak bunu tercih edebilirsiniz. Soğutması çok daha iyi , ilave 1 fan lazım yine de
Aerocool Cruisestar Advance 2xUSB 3.0 2xUSB 2.0 ATX Siyah Fiyatı

Yanına da güç kaynağı olarak şu olabilir.
Fsp Hd700 700W 80 Plus Bronz Aktif Pfc Power Supply Fiyatı

Aynı fiyata çok daha iyi oluyor.

Son düzenleme:
Nanokatalog üzerinden şöyle bir sistem toplayabilirsin:
Ryzen 5 1600 890Tl (R5 2600 stoklarda mevcut değil.)
MSI B350M Pro-Vdh -400Tl
Gskill Aegis 8Gb 3000Mhz -410Tl
Inno 3D GTX 1070 X2 -2375Tl
Corsair Carbide Spec-04 -285Tl
Diğer parçaları başka siteler üzerinden alabilirsin:
FSP Hydro 600W 80+ 320Tl
Seagate Barracuda 1Tb -210Tl
Yaklaşık 110 Tl artıyor o paraya da Dark veya Aerocool marka F/P fanlardan alabilirsin. Gerçekten araştırdım. Beğenirsen sevinirim.

Nanokatalog üzerinden şöyle bir sistem toplayabilirsin:
Ryzen 5 1600 890Tl (R5 2600 stoklarda mevcut değil.)
MSI B350M Pro-Vdh -400Tl
Gskill Aegis 8Gb 3000Mhz -410Tl
Inno 3D GTX 1070 X2 -2375Tl
Corsair Carbide Spec-04 -285Tl
Diğer parçaları başka siteler üzerinden alabilirsin:
FSP Hydro 600W 80+ 320Tl
Seagate Barracuda 1Tb -210Tl
Yaklaşık 110 Tl artıyor o paraya da Dark veya Aerocool marka F/P fanlardan alabilirsin. Gerçekten araştırdım. Beğenirsen sevinirim.
O bilgisayar 2 ayda ancak gelir ama :)

Kasaolarak forumda hep aynı şeyi söylüyorum ama DarkN10 tavsiye ederim.5 adet led fan var.Hava akımı çok iyi.Güç kaynağı olarak da Silver Stone 500 W aktif pfc 80+. Öneririm
İkisi 560 TL.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı