4500₺ monitör önerisi

  • Konuyu başlatan PlanB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 418
HP'de baskıcı olma nedenim teknik olarak başarılı olmasıdır.
24.5" HP Omen 25i - Specifications bakın burada panel marka ve modeli belirtilmiş. Açık kaynaklı bir monitör. AU'nun paneline sahip. AU'nun panellerinin kalitesini anlatmama gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuradan videosuna bakabilirsin. Bu yayıncı monitörleri inceliyor. Takip ediyorum kendisini.
HP'ye ısınmadım diyorsan bu kaliteye yakın olan AOC SPU tercih edilmeli.
Gigabyte ve G2412 aynı kalitede monitörler. MSI setim olsun diyorsan G2412 tercih edebilirsin. Fakat bütçen varsa HP ve AOC gibi daha kaliteli monitörleri tercih etmelisin.
Ben size teknik detaylarıyla ürünü anlatırım. Alıp almamak sizin seçiminize giriyor. Yani alanların veya kullananların yorumlarını okumanız/izlemeniz gerekmektedir.
G244F stoklarda diğer modeller varken alınmaz. Son seçenek.

Hocam merhaba. HP Omen 25i yi Hepsiburada'daki satıcıdan aldım. Çok güven yaratacak etkenler bulamadım ama riski göze alıp aldım. Arena bilgisayar faturası ile geldi fatura da doğru kesilmiş. Ürünü tam alacağım sırada 5500 TL olmuştu. Ben de gece vazgeçip uyudum. Sabah kalktığımda ürün 3800TL'ye düşmüştü, ben de hemen aldım. Bugün de monitörü kurdum. Hiçbir problem göremedim, bir tek monitörün arka panelinde baş parmak kalınlığında mat kısımda fırçalanma gibi bir şey gördüm. Bu bahsettiğim gerçekten basit bir şey ama şüphe edecek olursa diye söylüyorum. Onun dışında ürün gerçekten sıfır bence. Sizce test etmem gereken bir şey var mı?
 
Hiçbir problem göremedim, bir tek monitörün arka panelinde baş parmak kalınlığında mat kısımda fırçalanma gibi bir şey gördüm. Bu bahsettiğim gerçekten basit bir şey ama şüphe edecek olursa diye söylüyorum. Onun dışında ürün gerçekten sıfır bence. Sizce test etmem gereken bir şey var mı?

Öncelikle hayırlı olsun.
Dediğin meseleyi görüp dokunmam gerekir. Fakat takılmana gerek yok. Dış katmanlarda ufak tefek pürüzler olabilir. Önemli olan ölü piksel olmaması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı