4500 TL ASUS mu Casper mı?

TommyA

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
56
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus-16 - Ryzen 5 7640HS - RTX 4060 - 16GB RAM - 512 GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 4500 TL bütçem var. 1TL yukarı çıkamam. Bulduğum en iyi 2 bilgisayar aşağıda belirttiğim ikisi.hangisini almalıyım emin değilim. Sizce hangisini almalıyım? Casper olanın işlemcisi 10.nesil i5, ASUS olan ise Ryzen 5-3500U işlemci kullanıyor. Laptop alacağım masaüstü önermeyin lütfen. Windows kurulu olmayan laptop bakmıyorum. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Oyun beklentim GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlar oynamak. FPS olarak da 60-70 FPS civarı beklentim var.
 
Bilgisayarların modellerini de yazabilir misiniz? Büyük ihtimalle Asus daha iyidir diye düşünüyorum ama tam olarak hangi model olduğuna bakılması lazım.
 
Bilgisayarların modellerini de yazabilir misiniz? Büyük ihtimalle ASUS daha iyidir diye düşünüyorum ama tam olarak hangi model olduğuna bakılması lazım.

Yukarıda modelleri belirttim tekrardan bir daha bakarsanız memnun olurum.
 
Kesinlikle Casper almayın!
Casper Excalibur modelini çıkardıktan sonra kendini geliştirdi ve gayette alınabilir. Ön yargılı davranmayın. Eski modellerinde sıkıntılar oluyordu evet ama Excaliburlarda çıkmıyor genelde. 2 yıldır Casper Excalibur G860 kullanmaktayım. Şükür bir sorun çıkarmadı. Gayet memnunum. İnsanlara ön yargıyla öneri yapmayın derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı