4500 TL Ekran Kartı Önerisi

Eğer RTX 2080 modelini arkadaşın dediği fiyata bulabilirseniz onu almanız çok daha iyi olacaktır ama bulamazsanız attığım kart sizin için en iyi tercih olacaktır.
Teşekkür Ediyorum hocam yardımlarınız için :)

2070 Super serisi 2080 GPU'ların biraz kırpılmış hali o yüzden o kadar fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yukarıda atılan modeller gayet iyi tercih edilebilir.
Önceliğiniz Aorus olsun derim.
Teşekkür ederim hocam :)
 
2K kullanacaksanız piyasadaki bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. RTX 2080 4500 TL altında düştüğünde alabilirsin. Ya da 2070S gücünde 5700 XT de düşünebilirsin. Fiyatı da diğerlerine göre biruz ucuzdur.
 
2K kullanacaksanız piyasadaki bütün ekran kartlarını takabilirsiniz. RTX 2080 4500 TL altında düştüğünde alabilirsin. Ya da 2070S gücünde 5700 XT de düşünebilirsin. Fiyatı da diğerlerine göre biruz ucuzdur.
anladım hocam ama AMD yerine NVDIA rtx özellikli bir kart baksam daha mantıklı olur diye düşündüm şuan 1080P oynuyorum tabikide güçlü bir kart alınca 2K takılmak mantıklı olur sadece işlemcim darboğaz sıkıntısı yaratır mı onuda merak etmiştim :)
Benim bildiğim rtx 2080 ile arasında yaklaşık 7 8 fps fark var. 2080 daha önde.
Teşekkür ederim hocam şuan indirimlere bakmaktayım hangisi daha uyguna gelirse kapıcam bi tane :)
 
Selamlar,
Ekran kartı almayı planlıyorum. Söylediğiniz gibi 2080 4.200 Tl gibi bir fiyata düşüyorsa mutlaka almak isterim. Bu indirimleri hangi aralıklarla yapıyor vatan ? Veya belli bir dönemi falan mı var ?
%18 KDV indirimi reklamı görürsen muhtemelen 4300 TL olur. 21 Kasım'dan itibaren olabilir.
 
Cevap için teşekkürler. Donanım konusunda çok tecrübeli sayılmam muhtemelen bu fiyatlara alınabilecek en iyi kart olarak görünüyor. Ayrıca bu kart için sağlam bir güç kaynağı öneriniz olabilir mi?
650W 80+ bir PSU işinizi görür.
 
Arkadaşlar ben de vatandan toplamak istiyorum guvenli midir acaba magazasina gidip topluyacamda(5k max bütçem var)
Indirim olunca tabi hangi ekran karti önerirsiniz (2.5k ayirabilirim ekran karti için)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı