4500 TL G-Sync özellikli monitör önerisi

Bütçe
4000-4500

Ernest0

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam. Murat gamsız'ın MG-01 kasasını aldım. Monitör için pek bütçem yok. Aşağıdaki iki modelden birini almak istedim fakat alma diyen çok kişi var. NVIDIA kullandığım için G-Sync açabileceğim bir model olmasını istiyorum. Bana bir öneride bulunabilir misiniz veya bu monitörleri bilen biri yorumlayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

1- GameBooster 23.8'' GB-2420CF 200Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA

2- https://www.hepsiburada.com/casper-...VRz8GAB3BXgQmEAQYAyABEgK5WPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Son düzenleyen: Moderatör:
GameBooster ve Casper gibi markaları almanızı önermiyoruz hocam pek bulaşmayın bence arkadaşın attığı monitör alınabilir.

Bu monitörün FreeSync Premium Pro desteği varmış aynı zamanda G-Sync de aktif edebilir miyim?

Yanıtınız evet ise aşağıdaki monitör için de bilgi verebilir misiniz?

Bu monitörün FreeSync Premium Pro desteği varmış aynı zamanda G-Sync de aktif edebilir miyim?

G-Sync zaten diğer Sync ile DP bağlantısı yaparak açılıyor. Yani açmanızda bir sakınca oluşmuyor.
Monitörden FreeSync açınca NVIDIA denetim masasında G-Sync bölümü beliriyor. DP şart unutmayın.

Yanıtınız evet ise aşağıdaki monitör için de bilgi verebilir misiniz?

Bu da iyidir de Omen 25i bu fiyatta iken bence o tercih edilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı