4500 TL Hazir Sistem

O SSD ve PSU için geçmiş olsun gerisi hayırlı olsun güle güle kullan ama ben olsam son tercihim GameGaraj ve o parçalar olurdu, klasik olacak ama fiyata daha iyisi toplanırdı.
Neden PSU için geçmiş olsun? PSU hakkında ne biliyorsunuz? Kapasitörleri, korumaları hakkında bir bilginiz var mı?

Fiyatına göre iyi de ekran kartı 1660S değil sanırım. Düz 1660 olduğunu düşünüyorum.

SSD hakkında ise bende sorun çıktığı için önermemeye çalışıyorum. Sorun çıkmamış ds olabilir. CDM kaynaklı diyorlar. Bir daha alacak olsam GIGABYTE alırdım. Firmware'i de daha düzgün bir şey olurdu.

Hocam yaklaşık 10 gün önce bir arkadaşım aldı denetim masasını 10 saniyede açtığını diğer uygulamalarda da bunun geçerli olduğunu söyledi kendi mi bir zarar verdi bilemem ama format atmasını söyledim sonrasına temiz bir sürücü kurulumu sonrasında düzeleceğini söyledim düzeldi de o yüzden ben tavsiye etmedim. Öyle yalanalar uyduracak değilim yoksa.
Bunu yalanlar uydurmadan önce söyleseydiniz keşke. "Kullanan arkadaş(LAR)ım" yazdınız. Şimdi de bir arkadaşınızın aldığından bahsediyorsunuz. Sadece tek bir arkadaşınızda sorun çıkarması, SSD'nin kronik sorunlu veya kalitesiz olduğu anlamına gelmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı