4500 TL'ye kadar ergo-mouse önerisi

Bütçe
4500

Corvum

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektrik & Elektronik Mühendisi
Merhaba,

Yaklaşık 4000-4500 TL bandında kablosuz profesyonel bir mouse bakıyorum. Oynadığım spesifik bir oyun bulunmuyor her türden oyunu oynuyorum zaten amacım tamamen oyun oynamak değil, alacağım mouse ile neredeyse bütün gün masabaşı çalışacağım için ergonomik rahat bir mouse olması tercih sebebim olacaktır. Öyle ışıklı falan gösterişli olmasına da gerek yok, basit sade ve rahat bir mouse olması benim için sorun teşkil etmez. Araştırdığım kadarı ile insanların çoğu Razer DeathAdder V3 Pro ve Wraith ürünlerini önermiş ancak Razer tarafında scroll sorununun çok olduğu söyleniyor. Aynı şekilde Wraith tarafında da müşteri memnuniyeti olarak çok fazla şikayet olduğu söylenmiş. Zira ben de daha önce Wraih'i hiç duymamıştım benim cahilliğim olabilir :) illa bütçeyi zorlamayada gerek yok bildiğiniz F/P güzel Mouse'lar olur her türlü önerilerinize açığım. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Mouse türü: Ergo kablosuz mouse.
Tutuş şekli: Palm.
El ölçüsü: 18.7 - 19 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V3 Pro öneririm. Viper V2 Pro kullanıyorum ve sorun yaşamadın, donanım aynı zaten.

Wraith ile ise bizzat sorun yaşadım. Yaptıkları iş hakkında en ufak fikrim olmayan insanlardan oluşuyor firma.
Nasıl bir sorun yaşadınız? Ben de almayı düşünüyorum merak ettim.

Nasıl bir sorun yaşadınız? Ben de almayı düşünüyorum merak ettim.
Kulaklık aldım. Bir tarafı az ses vermeye başladı, garantiye gönderdim. 2 ay onlarda kaldı. Zaten müşteri hizmetleri yazılı hizmet veriyor sadece. Ürünüm nerde? Serviste. Ama azami onarım süresi geçti, sıfır ürün vermeniz gerekli. Ona bir şey yapamıyor, teknik servis ilgileniyor.

Aynen bu şekilde saçma sapan diyaloglara giriyorduk. En son şikayet oluşturmak için vergi no sorduk, onu da bilmiyor müşteri hizmetleri. Para iadesi aldım 2 ay sonunda.

Kulaklık aldım. Bir tarafı az ses vermeye başladı, garantiye gönderdim. 2 ay onlarda kaldı. Zaten müşteri hizmetleri yazılı hizmet veriyor sadece. Ürünüm nerde? Serviste. Ama azami onarım süresi geçti, sıfır ürün vermeniz gerekli. Ona bir şey yapamıyor, teknik servis ilgileniyor.

Aynen bu şekilde saçma sapan diyaloglara giriyorduk. En son şikayet oluşturmak için vergi no sorduk, onu da bilmiyor müşteri hizmetleri. Para iadesi aldım 2 ay sonunda.
Çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için. Evet ben de bu tarz şikayetleri çok sık duyduğum için biraz çekindim oradan alışveriş yapmaya.

Peki DeathAdder V3 Pro'nun Logitech tarafında bir rakibi var mı? Logitech hep duyduğum bildiğimiz bir firma. Zamanında basit bir kablosuz faresi için ücretsiz Dongle yollamışlardı bana, o tarz destekleri çok iyi yada bana denk geldi.

Çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğiniz için. Evet ben de bu tarz şikayetleri çok sık duyduğum için biraz çekindim oradan alışveriş yapmaya.

Peki DeathAdder V3 Pro'nun Logitech tarafında bir rakibi var mı? Logitech hep duyduğum bildiğimiz bir firma. Zamanında basit bir kablosuz faresi için ücretsiz Dongle yollamışlardı bana, o tarz destekleri çok iyi yada bana denk geldi.
Desteği cidden çok iyi bende grip tape ve dongle desteği almıştım. Denk olarak Logitech G Pro X Superlight 2 DEX var da belki sıfıra yakın muadilini sarı sitede bulabilirsiniz sıfırının fiyatı bir ihtimal kasım indirimlerinde düşebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı