45000 TL hazır sistem önerisi

Özelliklerde bu dediğinizi bulamadım. Peki siz AMD işlemci olarak ne öneriyorsunuz?

Nasıl bulamadin teknik ozeliklerde yaziyor ekran karti uzunlugu 330 cm diye yani yetmez 4bin serisi icin. Ben AMD alacak olsaydim AM5 anakart ve DDR5 RAM'li bir Ryzen7 7700Xli bir sistem alirdim zaten fiyat ayni i7-13700K ile ki ileride 4bin ekran kartina gecersen hiç ugrasma baska bir şeyle.

Nasıl bulamadin teknik ozeliklerde yaziyor ekran karti uzunlugu 330 cm diye yani yetmez 4bin serisi icin. Ben AMD alacak olsaydim AM5 anakart ve DDR5 RAM'li bir Ryzen7 7700Xli bir sistem alirdim zaten fiyat ayni i7-13700K ile ki ileride 4bin ekran kartina gecersen hiç ugrasma baska bir şeyle.
Dediğiniz gibi özellikte hazır sistem bulamadım da.

Bu sistem de alınabilir :
Evet bu da iyiymiş ancak monitör eksik ve anakartta wifi var mı?

Bu sistem de alınabilir :
Gönderilen son 2 sistemden hangisini önerirsiniz? Sisteme hangi eklemelerde bulunayım? Ve son olarak hangi monitörü önerirsiniz? Kesin değil ama belki alabilirim ailemde biraz destek olacağını söyledi.

Son düzenleme:
Bak bu da iyiymiş istedigin bir monitor icinde paran kalıyor hem de tam istedigin islemci var yukseltme seceneklerinde ama anakart wifilimi bilmiyorum.

Yada toplu bir yerden alisveris yap uygun bir saticidan ama ayri ayri topla sistemi istedigin gibi sonra 12 ay taksit sec odeme ekraninda tabi biraz vade farki alir banka

Technopat Haberler

Geri
Yukarı