4500TL'ye S10 Lite alınır mı?

İki telefonun kendi göre öne çıkan durumları var. Ekran, kamera ve CPU olarak S10e daha iyi, batarya, GPU, RAM olarak ise S10 Lite avantajlı. S10 Lite modelindeki kamera S9 serisinde kullanılan kameranın bile gerisinde. Yine kötü bir kameraya sahip değil elbette.

CPU farkı da günlük kullanımda hissettirmeyeceği için takmaya gerek yok. Oyun performansı olarak S10 Lite daha iyi.

Alacak kişi için oyun ve batarya önemliyse S10 Lite, kamera ve boyut ergonomisi (tek elde daha rahat kullanılan bir cihaz) S10e tercih edilmeli.

S10e ile S10 arasında 1000 TL fark var, aradaki fiyat farkına S10 alınmaz.

S10 Lite yerine Note 10 Lite modeli de var. Oyun performansı olarak S10 Lite kadar iyi değil ama arka kamera olarak Note 10 Lite daha iyi. Bataryalar ve RAM miktarları, ekran çözünürleri aynı ama parlaklık olarak S10 Lite daha iyi. Batarya kapasiteleri aynı olmasına rağmen yonga yüzünden batarya olarak S10 Lite daha iyi.

S10e ile S10 Lite arasında hangisini seçeceğim konusuna gelirsem benim için kamera, batarya, ekran önemli hususlar. S10e batarya olarak beni memnun etmez, diğer özellikler olarak ise benim için daha tahmin edici.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı