Hocam size bu saatten sonra ne desek boş, onu anladım ben. Tekrar söyleyeyim 1650'ye o kadar para verilmez. İşlemciniz nedir?O da benim hatam tabiiki de fakat ben o yaşadığımdan sonra nedense 2. el teknolojik aletlere güvenemiyorum.
Hocam size bu saatten sonra ne desek boş, onu anladım ben. Tekrar söyleyeyim 1650'ye o kadar para verilmez. İşlemciniz nedir?O da benim hatam tabiiki de fakat ben o yaşadığımdan sonra nedense 2. el teknolojik aletlere güvenemiyorum.
O da benim hatam tabii ki de fakat ben o yaşadığımdan sonra nedense 2. el teknolojik aletlere güvenemiyorum.
i7-860. isterseniz PSU'nun olduğu yeri fotoğraf alarak atabilirim.
Tüm sistemi söyler misiniz? PSU'nun resmini atarsanız iyi olur. Bütçeniz maksimum kaç olur? Hangi ildesiniz?
Neden bilmiyorum ama Turbox kokusu geldi burnuma![]()
Izoly der çekilirim kenara.
İ7-860Tüm sistemi söyler misiniz? PSU'nun resmini atarsanız iyi olur. Bütçeniz maksimum kaç olur? Hangi ildesiniz?
i7-860
GT730 (şu anda)
8 GB RAM.
4 fan+1 CPU fan.
PSU Zeiron Markaymış, yanlış da biliyor olabilirim.İki türlü de PSU C4 gibi patlar.![]()
Farkındayım, o zamanlar cahildim bayağı ve yavaştan sistemi yeniliyorum.Yeni aldıysanız iadeyi geçin derim. Trendyol'dan ağır kazık sistem almışsınız.
PSU Zeiron markaymış, yanlış da biliyor olabilirim.
Zeiron marka PSU' da GTX1650 denersem; patlar mıyım, dersiniz?He Zeiron Turbox Izoly dragonos?(bu farklı olabilir) hepsi aynı firmaya bağlı sadece isimlere ön yargı ile yaklaşıldığı için isim değişikliğine gidiyor firmalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.