4700 TL Monitör Dahil Skylake Oyun Bilgisayarı

Ben vatan bilgisayardan alacağım ve ego manyağı değilim illaki en üst ayarlarda açmak zorunda değil 2 sene götürsün en fazla yeter diyorum zaten. Sonra ekran kartını değiştireceğim diyorum zaten. Ayrıca dizüstü bilgisayardan geçiyorum 720p görüntüden 1080p'ye çıkıyorum en yüksek grafiği geç orta seviye grafiği bile 720p'nin en üst grafiğini geçiyor.
Belki @Recep Baltaş ve @Ali Güngör konuya katılırsa bir çözüm buluruz. Overclocksuz bir anakart ve işlemci seçerek belki Gtx 970 kurtarabilir fakat dediğim gibi 3500 TL ile yola çıktım 4700 TL geldim daha fazla çıkmam imkansız diyorum siz hala 50 TL ekle diyorsunuz.

@Brixlemy sistemde Gtx 970 olacak aldığın monitör 400 TL ye 10 /ms 'li saçma sapan bir monitör olup ghosting olacak mantık çerçevesinde öneri yapın.

Ne monitör hastalığıymış. Çok monitör istiyorsan bu sistemi alıp 1300 TL lik bir monitör alabilirsin..
3368 TL.JPG

@Brixlemy sistemde Gtx 970 olacak aldığın monitör 400 TL ye 10 /ms 'li saçma sapan bir monitör olup ghosting olacak saçma sapan öneri yapmayın.
Ve 500 TL ye çok güzel monitörler var ama neyse.. :sıkıldım:

@Brixlemy Daha fazla ne öneri ne de yorum yapma benim kriterlerim bu diyorum sen bana Konya diyorsun ne laftan anlamaz adammışsın 10 Fps için 500 TL vermem.
Bütçemi daha zorlayamam diyorum laftan Türkçe'den anlamıyor musun sen.
Arkadaşım 3400 TL lik sistem önerdim hala bütçemi zorlayamam diyorsun.

Dahada mesaj yazmak istemiyorum zaten nasıl biliyorsan öyle yap. (y)

Arkadaşım 3400 TL lik sistem önerdim hala bütçemi zorlayamam diyorsun.

Dahada mesaj yazmak istemiyorum zaten nasıl biliyorsan öyle yap. (y)
Önerdin ama ben vatan haricinde bir yerden almayacağım diyorum senden bunu anlamıyorum 2 farklı kredi kartından taksit yapan tek yer vatan. Vatandan zorunluyum ve kredi kartım internet alışverişine kapalı gidip elden alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı