Peki Samsung ile bunun arasında SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı veya diğer markalar arasında 150-200 TL daha fazla vermeye gerek var mı?523 liraya 860 EVO 500 GB en iyi SSD konumunda. 185 lira daha az para verip BX500 480 GB almayı tercih ederdim orası ayrı.
Normalde M.2 destekliyor ama NVMe kullanılıyor mu bilmiyorum. Her M.2 olanda NVMe kullanılmıyormuş sanırım o yüzden tam bilmiyorum.Eğer destekliyorsa Samsung Evo Plus 500 GB M2 tavsiye ederim. Hem hızı, hem fiyatı (900 TL civarı) ile inanılmaz bir performans sunuyor.
TBW değerlerini ele alacak olursak yok. Teoride ve pratikte her şey değişiyor ama. Çoğu SSD TBW değerlerinin çok üstünde bir yazma ömrü vaat ediyor fakat Samsung bu konuda diğer SSD'lere göre çok daha iyi.Peki Samsung ile bunun arasında SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı veya diğer markalar arasında 150-2-- TL daha fazla vermeye gerek var mı?
Laptop'um M.2 destekliyor ama NVMe konusunu bilmiyorum araştırdım bazı arkadaşlarda çalışmamış Monster'a sordum bilgisayarınızın kasasını açıp bize gösterin gibi bir şey dediler göstericem ne diyecekler bakalım.CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma) | ITOPYA
CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CSSD-F480GBMP510 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu SSD sayesinde bilgisayarım monitörden daha hızlı açılıyor ciddiyim.Kesinlikle bunu al.
Günlük ve oyun kullanımı için alacağım. Render gibi şeylerle uğraşmıyorum.TBW değerlerini ele alacak olursak yok. Teoride ve pratikte her şey değişiyor ama. Çoğu SSD TBW değerlerinin çok üstünde bir yazma ömrü vaat ediyor fakat Samsung bu konuda diğer SSD'lere göre çok daha iyi.
Oyun ve günlük kullanım için SSD alacaksanız NVMe SSD size hiçbir avantaj kazandırmayacaktır. Açılış, kapanış ve günlük kullanımda NVMe SSD'nin farkını hissetmeniz mümkün değil. Anca iş ağırlıklı uygulamalarda işlemci, grafik işlemci ve ram güçlüyse farkını hissedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.