480 GB SSD Yeterli mi?

Ama 480GB SSD fiyatına 28 lira ekliyor ve 240GB seçiyor. Ne anlamı kaldı?
Hazır sistemdekinin üzerine aradaki farkı verip başka marka/model/kapasite bir SSD seçmiş oluyorsun. :) Sistemde varsayılan olarak seçili olan Adata 480 GB SSD, senin seçtiğin muhtemelen 240 GB M.2 Corsair. Her marka aynı fiyat olmaz, demek ki Corsair'in 240 GB SSD'si daha pahalıya geliyor. Sen yoksa 28 Liraya 240 GB M.2 SSD alacağını mı sandın?

Merakımdan sormuştum onu, modeline vs. bakmadım.
Hazır sistemdekinin üzerine aradaki farkı verip başka marka/model/kapasite bir SSD seçmiş oluyorsun. :) Sistemde varsayılan olarak seçili olan Adata 480 GB SSD, senin seçtiğin muhtemelen 240 GB M.2 Corsair. Her marka aynı fiyat olmaz, demek ki Corsair'in 240 GB SSD'si daha pahalıya geliyor. Sen yoksa 28 Liraya 240 GB M.2 SSD alacağını mı sandın?
Arkadaşın bilgisayara karşı yaptığı yorum beni çelişkiye soktu, sence nasıl bir sistem?

w
saçmalama cs:go 8gb

Kendi diskimdeki kapladığı alana baktım CS:GO yaklaşık 20 GB. Yeni güncellemeler v.s geldikçe daha da artacaktır. Ayrıca Valve sistem gereksinimleri için demiş ki;

CS:GO SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Windows
Mac OS X
SteamOS + Linux

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
    • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı