4815TL'ye GTX 970 Ve FX 8350 Sistem Toplama

bgMmVm.png
Gp2aZb.png

@Silinen üye bol keseden sallamış bulunmakta. Belirtmek isterim ki kendim de FX8350 kullanıyorum. Zerre kadar ne MP ne de SP oynarken (korsan orijinal fark etmeksizin) ne kasma oluştu ne de sistemin teklediği. Arkadaş çipsetlere saldırmış fakat kendisi büyük ihtimalle 760G kod adlı ilk AM3/+ çipsetli anakarta 8320 takıp kullanmış ki laf ediyor. 990FX bile değil 970 çipsetle bile doğru soğutma seçeneği ile 5,5 - 6GHz'i zorlarsın.

@SilveRLioN AMD alırsan ileride upgrade sıkıntısı yaşayacaksın. Zira AM3+ soketin ömrü doldu. Çıkarsa tek tük enerji tüketimi veya hızı kırpılmış sürümler çıkacaktır ki çıktılar da zaten. Bu bütçeye i5 4690K + 970 Gaming G1 + Z97 PC Mate veya Gaming 3 iyi gidecektir.
Direk kasa olarak K380 satın alabilirsin. Böylece masrafı azaltacaksın. SSD olarak ise Samsung 840 Evo 250GB satın al. Soğutucu olarak Hyper 212 Evo yeterlidir. 8350 gibi güç canavarı bir işlemcinin çekirdeklerini 12 dereceye devir arttırmadan indirdi mübarek şey. :)

Geri kalan donanımlar gayet iyi ve dengeli. Aldığında görselleri bekliyoruz.

Sistem de kasa fena değil. Hava sirkülasyonu da gayet iyi. Ama o fare ve klavye ne Allah aşkına? O paraya A4Tech mi alınır? HDD'yi de Seagate Barracuda seç.

Kasa gayet güzel pencereli bir kasa hava sirkülasyonu başarılı. Klavye ve mausu A4Tech seçmemin nedeni ikiside birbirinden kaliteli bileşenler tam oyunculara göre 6 7 yıl kullanırsınız kablolu oyuncular için daha iyidir. Pilli ve usb'li mause asla tavsiye etmem ayrıca bu marka kötü değil ben blody v3 mause kullanıyorum çok memnunum A4Tech en iyi markalardan birisidir. Monitör yeterli ıps ekran 23 inch fazlasıyla yetecektir dvı ve hdmı girişi mevcut gidipte çok uçuk bir monitör almanın manası yok. Kulaklığı bilerek yüksek seçtim çünkü en son oyun deneyimini yaşaman için en kaliteli sesi yaşaman gerektiğinide düşündüm gece takarsın ve kendini oyunun içinde hissederek oynarsın.Birde caviar blue harddisk barracuda satadan daha iyidir çoğu kişi barracuda sata harddiskinde mavi ekran sorunuyla karşılaşmıştır.

@SypeR kardeş i5 kimine soruyorum oyunlarda kötü performans alırsın diyorlar i7 şart diyorlar kimine soruyorum gayet iyi yeterli diyorlar.
Şimdi benim senden istediğim şey şu.
Neden i5 öneriyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR kardeş i5 kimine soruyorum oyunlarda kötü performans alırsın diyorlar i7 şart diyorlar kimine soruyorum gayet iyi yeterli diyorlar.
Şimdi benim senden istedeğim şey şu.
Neden i5 öneriyorsun?
Bizimkilerde i5 yerine neden i7 almadın diyorlar ama i5 ile i7 arasında taş çatlasa 20 fps fark var diyorum. 350TL daha fazla para vermeye ne gerek var?

Yaklaşık 1 aydır i5 4690K'lı sistem bulunmakta. Ekran kartsız Battlefield 4'ü High ayarlarda ''donmadan'' oynayabiliyorsam ne mutlu bana ve Intel'e. OC modunda 38 derece 3.9 GHz. Durum bundan bundan ibaret. Intel'e yönelmeni tavsiye ederim ve @SypeR'e kulak vermeni temenni ederim. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı