Daha fazla
Laf atacak yaRTX 2060 ne alaka?
Laf atacak yaRTX 2060 ne alaka?
![]()
Yapılan benchmark bu.
GTX 1660'lı sistemin işlemcisi ve RAM'i daha kötü, onu da söyleyeyim.
RTX 2060 ne alaka?
Laf atacak ya.
Abartılacak bir sistem değil ? Herkes abartıyor ya oo donanım arşivi gene yaptı gibisinden.Sistem çok kötü gibi konuşmuş bende bu bütçeye daha iyisini çıkarabilecek olduğunu söyledim bende.
Bu teste istediğin kartları sokabilirsin verilerinin sana yansıyan kısmının ne kadar farklı olduğunu göreceksin. Kartların DX 9/10/11/12, Vulkan performansları bile birbirinden çok farklı olabilir. RX 570/580, 1650 Super, GTX 1060 6 GB'i de bu teste soktuğun zaman sonuçlar oyun performanslarından farklı olacaktır. Nasıl Battlefield V'de 5500 XT'nin 1660 Super'i geçmesi 5500 XT daha fazla FPS veriyor demeye gelmiyorsa bu da aynı kapıya çıkıyor.
Abartılacak bir sistem değil? Herkes abartıyor ya oo donanım arşivi gene yaptı gibisinden.
Senden de 4900 TL ye aynı monitörlü veya benzer monitörlü bir sistem istiyorum. Yapar mısın?Abartılacak bir sistem değil ? Herkes abartıyor ya oo donanım arşivi gene yaptı gibisinden.
Senden de 4900 TL'ye aynı monitörlü veya benzer monitörlü bir sistem istiyorum. Yapar mısın?
Peki.
Kullanan arkadaşlardan farklı farklı benchmark ve oyun testleri isteyeceğim.
Alabilirsem bir konu açar, sizi de etiketlerim
Seviyeli tartışma için teşekkürler.
Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.Hayır, o değil.
Test yapan kişiye soruyorum.
forum.donanimarsivi.com
77 derece geçmiyor kart. Beğenmiyorsan ya UV yaparsın ya da satıp daha iyisini al yine en az 1000TL kârda olacaksın zaten.Kardeşim git al ben alma demiyorum kendi fikrimi söyledim? Hata al ekran kartını 80 derece sıcaklıkta oyunlarını oyna.
1500TL indirim canım, hiç abartılır mı?Abartılacak bir sistem değil? Herkes abartıyor ya oo donanım arşivi gene yaptı gibisinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.