4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yapılan benchmark bu.

GTX 1660'lı sistemin işlemcisi ve RAM'i daha kötü, onu da söyleyeyim.

Bu teste istediğin kartları sokabilirsin verilerinin sana yansıyan kısmının ne kadar farklı olduğunu göreceksin. Kartların DX 9/10/11/12, Vulkan performansları bile birbirinden çok farklı olabilir. RX 570/580, 1650 Super, GTX 1060 6 GB'i de bu teste soktuğun zaman sonuçlar oyun performanslarından farklı olacaktır. Nasıl Battlefield V'de 5500 XT'nin 1660 Super'i geçmesi 5500 XT daha fazla FPS veriyor demeye gelmiyorsa bu da aynı kapıya çıkıyor.

Bu teste istediğin kartları sokabilirsin verilerinin sana yansıyan kısmının ne kadar farklı olduğunu göreceksin. Kartların DX 9/10/11/12, Vulkan performansları bile birbirinden çok farklı olabilir. RX 570/580, 1650 Super, GTX 1060 6 GB'i de bu teste soktuğun zaman sonuçlar oyun performanslarından farklı olacaktır. Nasıl Battlefield V'de 5500 XT'nin 1660 Super'i geçmesi 5500 XT daha fazla FPS veriyor demeye gelmiyorsa bu da aynı kapıya çıkıyor.

Peki.

Kullanan arkadaşlardan farklı farklı benchmark ve oyun testleri isteyeceğim.

Alabilirsem bir konu açar, sizi de etiketlerim :)

Seviyeli tartışma için teşekkürler.

Peki.

Kullanan arkadaşlardan farklı farklı benchmark ve oyun testleri isteyeceğim.

Alabilirsem bir konu açar, sizi de etiketlerim :)

Seviyeli tartışma için teşekkürler.

Youtube kanalıma 1500X, 5500 XT 8 GB ve 2x16 GB RAM ile kayıt yapıp yüklüyorum. Kayıttan sebep aşağı yukarı 3-5 FPS oynuyor az çok biliyorsundur. OC yapınca 65, stok halde 60 derece civarı oynuyorum ek fan ayarı yapmadan. Videoların çoğu da stok halde kayıt. Merak eden olursa bakabilir kendisiyle kıyaslamak için.

Hayır, o değil.
Test yapan kişiye soruyorum.
Buradaki arkadaştan bahsetmiyor musun? İkisi arkadaşım ikisinin de driverları güncel.

Kardeşim git al ben alma demiyorum kendi fikrimi söyledim? Hata al ekran kartını 80 derece sıcaklıkta oyunlarını oyna.
77 derece geçmiyor kart. Beğenmiyorsan ya UV yaparsın ya da satıp daha iyisini al yine en az 1000TL kârda olacaksın zaten.
Abartılacak bir sistem değil? Herkes abartıyor ya oo donanım arşivi gene yaptı gibisinden.
1500TL indirim canım, hiç abartılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı