49.000 TL'ye MSI 5070 Ti Gaming Trio OC PLUS satın almak mantıklı mı?

Evet 12 GB VRAM konusunda çok haklısınız. Bugün için her ne kadar yeterli olsa da gelecek perspektifinde 16 GB'lık bir seçim yapmak daha iyi bir yatırım olabilir, doğru. 4070 Ti Super ile kıyaslamasını yapan bir kaynak var mı bildiğiniz, bir baksam iyi olabilir.

Teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için. Bana MFG ile ilgili araştırmam gereken bir başlık verdiniz. Monitör konusunda bilginiz varsa, fikirlerinizi duymak isterim hocam.

Monitör için 2K aşağısına kesinlikle düşmeyin. Bütçene göre güzel bir monitör alırsın.

Bu var hocam şöyle kendi fikrimi söyleyeyim bence 15k farkı hakedecek bir performans artışı yok ortada ama yatırım olarak düşünürseniz yazılımlar ile şahlanabilir bu seri burada seçim size kalıyor.
5070 ile olan kıyaslamayı sormuştum hocam. 5070 Ti ve 4070 Ti Super arasındaki farkı çok iyi biliyorum. Hemen hemen benzer kartlar. Fakat tüm fark, 4x Frame Gen'de yatıyor. Bu konuda seçim yapmak takdir edersiniz ki zor... Başta bir oyuncu sonra da bir tüketici olarak önümü göremiyorum açıkçası bu konuda.

Monitör için 2K aşağısına kesinlikle düşmeyin. Bütçene göre güzel bir monitör alırsın.
Sağ olun hocam. Bütçeme göre güzel bir monitör var mıdır bilemiyorum, o nedenle fikrinizi sordum en çok.

5070 ile olan kıyaslamayı sormuştum hocam. 5070 Ti ve 4070 Ti Super arasındaki farkı çok iyi biliyorum. Hemen hemen benzer kartlar. Fakat tüm fark, 4x Frame Gen'de yatıyor. Bu konuda seçim yapmak takdir edersiniz ki zor... Başta bir oyuncu sonra da bir tüketici olarak önümü göremiyorum açıkçası bu konuda.

Sağ olun hocam. Bütçeme göre güzel bir monitör var mıdır bilemiyorum, o nedenle fikrinizi sordum en çok.
Bütçe nedir monitör için?

5070 ile olan kıyaslamayı sormuştum hocam. 5070 Ti ve 4070 Ti Super arasındaki farkı çok iyi biliyorum. Hemen hemen benzer kartlar. Fakat tüm fark, 4X Frame Gen'de yatıyor. Bu konuda seçim yapmak takdir edersiniz ki zor... Başta bir oyuncu sonra da bir tüketici olarak önümü göremiyorum açıkçası bu konuda.

YouTube'da ufak bir aratma ile bulursunuz hocam onu da kusura bakmayın görmemişim o Ti mevzusunu. Dediğiniz gibi ülkemizde maalesef hiçbirşeyin ortası olmadığı için önünüzü görememeniz çok normal çıkış fiyatından çıksaydı şayet hiç böyle bir şey düşünmenize gerek kalmazdı.

YouTube'da ufak bir aratma ile bulursunuz hocam onu da kusura bakmayın görmemişim o Ti mevzusunu. Dediğiniz gibi ülkemizde maalesef hiçbirşeyin ortası olmadığı için önünüzü görememeniz çok normal çıkış fiyatından çıksaydı şayet hiç böyle bir şey düşünmenize gerek kalmazdı.
Estağfurullah. Youtube'daki bahsettiğiniz videoları gördüm. Fakat daha çıkmamış, yayın yasağı olan bir kartın şu an üzerine yapılan videolar güvenilir midir ya? Yanlışım yoksa 5070 Ti çıkmadan önce yaptılan test videoları gerçeği yansıtmıyordu.

Estağfurullah. YouTube'daki bahsettiğiniz videoları gördüm. Fakat daha çıkmamış, yayın yasağı olan bir kartın şu an üzerine yapılan videolar güvenilir midir ya? Yanlışım yoksa 5070 Ti çıkmadan önce yaptılan test videoları gerçeği yansıtmıyordu.

Çıkmasıyla birlikle büyük YouTube kanallarının çoğu incelemlerini yapmaya başladı hocam bütün dünya genelinde onlara bakabilirsiniz özellikle Amerikan YouTuber'ların incelemelerini öneririm acımadan neyi var neyi yok söylüyorlar. Tabii 5070 Ti'dır çoğunluğu 5070 bulabilir misiniz bilemem bakmanıza da gerek yok bence Ti i varken sizde. Şimdi bakınca biraz YouTube'dan çoğunluk sevmemiş ağır geçiricekler gibi bende izleyeyim biraz bakayım.

Çıkmasıyla birlikle büyük YouTube kanallarının çoğu incelemlerini yapmaya başladı hocam bütün dünya genelinde onlara bakabilirsiniz özellikle Amerikan YouTuber'ların incelemelerini öneririm acımadan neyi var neyi yok söylüyorlar. Tabii 5070 Ti'dır çoğunluğu 5070 bulabilir misiniz bilemem bakmanıza da gerek yok bence Ti i varken sizde. Şimdi bakınca biraz YouTube'dan çoğunluk sevmemiş ağır geçiricekler gibi bende izleyeyim biraz bakayım.
Hocam globalde kimi görsem herkes 5070 Ti'dan nefret eder durumda açıkçası. Nedenini inanın anlayamadım, çünkü kimse adam akıllı bir sebep göstermemiş. Herkesin 4070 Super'i, Ti'ı falan var da daha yüksek bir güncelleme mi bekliyorlardı bilmiyorum yani. Söz konusu fiyatlandırma olduğu zaman da MSRP fiyatı oldukça makul. Bir de MSRP'nin üstünde fiyata satılmasına sitem eden kesim var hem globalde hem Türkiye'de, ki onları çok net bir şekilde anlıyor ve destekliyorum.

Hocam globalde kimi görsem herkes 5070 Ti'dan nefret eder durumda açıkçası. Nedenini inanın anlayamadım, çünkü kimse adam akıllı bir sebep göstermemiş. Herkesin 4070 Super'i, Ti'ı falan var da daha yüksek bir güncelleme mi bekliyorlardı bilmiyorum yani. Söz konusu fiyatlandırma olduğu zaman da MSRP fiyatı oldukça makul. Bir de MSRP'nin üstünde fiyata satılmasına sitem eden kesim var hem globalde hem Türkiye'de, ki onları çok net bir şekilde anlıyor ve destekliyorum.

images (16).jpeg

Dostum ceketli adam bu kartı 750 dolaresten satıyor, ortalama olarak bu kart 32bin hadi en fazla 35bin lira olmalıydı.

Şu an ise bu kart 50-55bin lira sence arada ki 20bin lirayı vermek mantıklı mı, bu farkı ödemeyi gerektirecek bir performans farkı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı