4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

Bence de şu an hala gerçeğe yakın oyun yapamadılar. Ben tatmin olmuyorum.
Hocam oyunlar geliştiriciler tarafından konsollar baz alınarak geliştiriliyor ve daha sonra PC ye optimize ediliyor. Konsollarında gücü sınırlı PC platformu ile yarışacak güçte değiller bu nedenle olaganüstü gerçekçi oyunlar görmek şuan için imkansız gibi bir şey.

Bende de düşüyor. DirectX 12'de benim oyun deli gibi kasıyor ya. Çok takılma oluyor. Sizde de oluyor mu?
Aynen o problem bende de var ama sadece multiplayer da Dx12 ile oynarsam ilk başlarda takılmalar oluyor ama oynadıkça sonradan düzeliyor ilginç bir şekilde.
Dx11 de herhangi bir problem yok sorunsuz akıyor oyun.

@Janiissary
İstek yolladım.

Bu da Call Of Duty İnfinite Warfare dan 2560x1440p olabildiğince her şey açık ve en yüksek detaylarda Vram kullanımı 7,5 GB civarlarında. (1080p de de 6,5-7GB civarlarında) Ayrıca RX 480 görüldüğü gibi aslında 8GB video belleğinin yüksek performansla beraber hakkını veriyormuş gerçekten de. Oynadığım bazı oyunlarla birlikte görmüş oldum.
32165412312.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı