4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

@tes5 Hocam video belleği açısından alt segmentte bulunan kartlar için gerçekten fark yok.

CoD gibi bir oyunun VRAM tüketim miktarını baz almayın bence. Zaten Cod Black Ops'dan anlarsınız. 2GB VRAM ekran kartlarının olduğu zamanlarda 4-5GB VRAM tüketen bir oyun :) HDR oyunlara geçmediğimizden ötürü 1080p'de 4GB'in tam yetmese de yettiğini düşünüyorum.

CoD gibi bir oyunun VRAM tüketim miktarını baz almayın bence. Zaten Cod Black Ops'dan anlarsınız. 2GB VRAM ekran kartlarının olduğu zamanlarda 4-5GB VRAM tüketen bir oyun :) HDR oyunlara geçmediğimizden ötürü 1080p'de 4GB'in tam yetmese de yettiğini düşünüyorum.
Sadece COD İnfinete Warfare ı baz alarak konuştuğumuzu da nereden çıkardınız. Full HD çözünürlükte yeni nesil kaç oyun için 4GB video belleği yetersiz geliyor biliyor musunuz konuyu 1.sayfasından incelerseniz daha iyi anlarsınız.

1080p de 4GB video belleği bir çok yeni oyunda ultra doku detaylarında yetersiz kalıyor artık bunda tartışılacak bir şey yok.Bunu oyunlar söylüyor ben de oyunlardan gördüklerimi burada sizlere aktarıyorum.

Konunun takipçisiyim beni yanlış anladınız Ben CoD İnfinite Warfare'i baz almayın diyerek kendi düşüncemi söyledim. Zaten tam yetmiyor derken bahsettiğim ultra ayarlardı. Konuyu sadece ben sen değil çoğu kişi takip ediyor olabilir. Bundan dolayi yorum yazarken bazı anlam bozuklukları oluşabiliyor :)
Ama hine de Cod üzerinden direk bir düşünce içerisine girilmemeli bence. Elbette performans düşüklükleri gözüküyor fakat bu oyun VRAM isteyen bir oyun. BF1 de bile bu kadar olmuyor sanırsam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı