4K monitör 1 tane ölü pikselle alınır mı?

60 Hz olması gerçekten kötü. Ama tepki süresi çok düşük ve TN panel. Sadece 1 piksel ise alınır fakat arkadaşın pikselden kastı kocaman bir siyahlık ise bilemem.

60 Hz olması gerçekten kötü. Ama tepki süresi çok düşük ve TN panel. Sadece 1 piksel ise alınır fakat arkadaşın pikselden kastı kocaman bir siyahlık ise bilemem.
Çok küçükmüş belli bile olmuyor dedi. Zaten elden gidip görüp alacağım. Ürünün modeli iyi mi sizce? ve fiyat olarak nasıl?

Çok küçükmüş belli bile olmuyor dedi. Zaten elden gidip görüp alacağım. Ürünün modeli iyi mi sizce? ve fiyat olarak nasıl?
Fiyat olarak efsane. 60 Hz olması gerçekten günümüz oyunları için gerçekten iyi değil fakat monitör epey büyük ve tepki süresi çok az. Ben olsam alırdım.

Ölü piksel siyah görünür. Diğer pikseller beyaz olduğunda kabak gibi ortaya çıkar. Kenarındaysa olabilir. Ortalara yakınsa alma. + 1 tane olduğu zaman artma riski de oluyor malesef.

Fiyat olarak efsane. 60 Hz olması gerçekten günümüz oyunları için gerçekten iyi değil fakat monitör epey büyük ve tepki süresi çok az. Ben olsam alırdım.
Oyun için almıyorum hocam. Kod yazmak için alıyorum. Daha önce 2K ekranım vardı şuan dizüstü kullanıyorum ve geniş alana alıştığım için 1080P yetersiz geliyor. Evde olduğum zamanlarda monitör ile kullanacağım cihazı.

Oyun için almıyorum hocam. Kod yazmak için alıyorum. Daha önce 2K ekranım vardı şu an dizüstü kullanıyorum ve geniş alana alıştığım için 1080P yetersiz geliyor. Evde olduğum zamanlarda monitör ile kullanacağım cihazı.

Kod için alınıyorsa alınabilir fakat kullandığınız yazılımlarda ekran siyah değil mi? Visual Studio deneyimlerime göre söylüyorum tabii bunları.

Ölü piksel siyah görünür. Diğer pikseller beyaz olduğunda kabak gibi ortaya çıkar. Kenarındaysa olabilir. Ortalara yakınsa alma. + 1 tane olduğu zaman artma riski de oluyor malesef.
Artma riskinin ne kadar?
Kod için alınıyorsa alınabilir fakat kullandığınız yazılımlarda ekran siyah değil mi? Visual Studio deneyimlerime göre söylüyorum tabii bunları.
Visual Studio, xCode ve Webstorm kullanıyorum. Evet siyah, gri bu yazılımlar fakat nokta kadar şey o kadar da rahatsız etmez herhalde. Benim korktuğum şey giderek büyümesi bu pikselin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı