4K Monitör 1800TL'ye alınır mı?

Makaleler
5
1800Tl iyi. 10 bit renk kalitesi şahane. 28 inç mis.
Parlaklık da iyi. Hemde 4K Aman Allahım rüyada mıyım? Ama TN panel! Renk kalitesi benim için en en en önemli şey ve 4K hevesine feda etmek istemem. 10 Bit ve TN olması kafamı karıştırdı. Renk kalitesi iyi midir, yoksa kötü müdür bu monitörün? Görüş açısını boşveriyorum, benim için önemli değil. Kafamı oynatmıyorum zaten.

Parlaklık da iyi. Hemde 4K Aman Allahım rüyada mıyım? Ama TN panel! Renk kalitesi benim için en en en önemli şey ve 4K hevesine feda etmek istemem. 10 Bit ve TN olması kafamı karıştırdı. Renk kalitesi iyi midir, yoksa kötü müdür bu monitörün? Görüş açısını boşveriyorum, benim için önemli değil. Kafamı oynatmıyorum zaten.
Renk kalitesi benim için en önemlisi diyorsun tn ise yaklaşma bile.

F/P olarak iyi bir monitör ama renk senin için önemliyse bence alınmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı