5-6 arası upload ile yayın açma

Lebridyal

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, normalde kullandığım internet paketi 24 downlod 2 upload paketiydi. Dün bu paketi 100 download 5 upload paketine çektim. Ortalama 5-6 arası upload veriyor. Bu upload değeriyle hangi kalite değerince yayın açabilirim?

Çözüm
3500 bitrate vererek 720p60FPS yayın yapabilirsiniz. Daha üstünü zorlamanıza gerek yok. Bu şekilde dalgalanma olduğu zaman da kolay kolay etkilenmez, sıfır dropla yayın yaparsınız.
kablonet 100mbps download pakedinde 4mbps upload veriyor. Sizinki hangi paket?

@Lebridyal

Hayır, 1 aylık.

@birihtimal

Eğer Superbox'tan başka bir seçeneğin yoksa, 10Mbps upload olanı seçmen daha mantıklı elbette.
Superonline fiber altyapısı mevcut bulunduğum yerde. Şimdi duyduğuma göre superbox 10Mbps uploadı 5Mbps'ye indirmiş, 20Mbps download / 5Mbps upload oluyormuş yani. Böyle olunca superboxun anlamı kalmadı galiba

Superonline fiber altyapısı mevcut bulunduğum yerde. Şimdi duyduğuma göre superbox 10Mbps uploadı 5Mbps'ye indirmiş, 20Mbps download / 5Mbps upload oluyormuş yani. Böyle olunca superboxun anlamı kalmadı galiba

5Mbps upload kritik ve sınırda bir değer. Bir de Superbox olduğunu düşününce, bana kalırsa almaya değmez. (Kablolu olmadığı için, dalgalanmalar olacaktır).

Benim bahsettiğiniz serverların ikisinde de 7-7.5 uploadım var. Fakat 3000 bitrate yayın açtığımda bile ping çıkıp iniyor. Sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…