5.900 TL'ye 1660S sistem nasıl?

Aynı PC GameGaraj'da 4000 hocam.
Alın bütçenize göre özelleştirin.
Ya da bu var
Yok ya ben kaçırmışım bazı şeyleri. Akşam gözümden kaçmış. Aquariusda eksikler var birkaç. Karıştırdım özür. Ama Neo 5A olabilir hala.

Bütçeme uygun bir bilgisayar buldum. Onu almak istiyorum. Fakat bilgisayardan pek anlamadığım için soruyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Sistem şu:
Anakart: ASUS Prime H410M-K DDR4 2933 s+v+gl 1200P 2X DIMM maksimum. 64 GB, DVI, dsub, 4X SATA 3, 2X USB 3.2 V1.
İşlemci: Intel i3-10100F 3.6GHz 4.3 GHz 6MB LGA1200P 14nm.
RAM: Corsair 8 GB 3000MHz DDR4 cmK8GX4M1D3000C16 CL16, siyah, Vengeance LPX soğutuculu.
Ekran kartı: Palit GTX1660 Super gp OC 6 GB 192Bit GDDR6.
HDD yok.
SSD: Kioxia Exceria 480GB SSD disk LTC10Z480GG8 555 - 540 MB/s, 2.5", 3D flash, SATA3.
Kasa: Zalman N5MF 4RGB fan ATX kasa siyah PSU yok 1X kulaklık, 1X mikrofon, 2X USB 2.0, 1X USB 3.0.
Güç kaynağı: Zalman ZM600-lxıı 600W güç kaynağı aktif PFC.

Ekran kartını bence AMD tercih et. Bence Intel çöp. Bence SSD gayet güzel. Kasada RGB'ye aldanma ve bence güç kaynagıyla beraber al kasayı. Kasa için 800 TL bandında en iyi kasa Gamepower Horizon 650W F/P için. RAM için piyasadaki güncel oyunları oynayacaksan yetmez. Ha eski oyunları oynayacağım diyorsan başka. Bana soracak olursun 8x2 önerirdim, anakartın hoş.

Ekran kartını bence AMD tercih et. Bence Intel çöp. Bence SSD gayet güzel. Kasada RGB'ye aldanma ve bence güç kaynagıyla beraber al kasayı. Kasa için 800 TL bandında en iyi kasa Gamepower Horizon 650W F/P için. RAM için piyasadaki güncel oyunları oynayacaksan yetmez. Ha eski oyunları oynayacağım diyorsan başka. Bana soracak olursun 8x2 önerirdim, anakartın hoş.
1660Super şuan fiyatının en iyisi ayrıca gamepower güç kaynağı alınmaz, C4.

İyi gibi sistem, RAM'i 16 yaparsan daha iyi olur. İşlemciyi bende tam bilmiyorum, bu aralar uzak kaldım ama baktığıma göre o da iyi gibi. Bir de kasanın linkini atar mısınız?

Hazır sistem mi almak zorundasınız? Ederinden fazla pahalı.

Toplama yapmam biraz zor. Yarın ailemle bir defa bu konuyu konuşayım. Bu fiyata önerebileceğiniz bir bilgisayar linki atarsanız sevinirim. Aradığım fiyatta daha iyisini bulamadım, maalesef. Oynayacağım oyunlar: PUBG, CS:GO, Minecraft gibi oyunları oynayacağım. Teşekkürler.

İyi gibi sistem, RAM'i 16 yaparsan daha iyi olur. İşlemciyi bende tam bilmiyorum, bu aralar uzak kaldım ama baktığıma göre o da iyi gibi. Bir de kasanın linkini atar mısınız?

Tabii.
Intel Core i3 10100F 8 GB RAM GTX 1660 Super 480GB SSD oyuncu PC 6.999, 00 TL yerine 5.819, 03 TL.

Öncelikle bütçem 5.800 civarı.
GTX 1660 Super 6 GB ekran kartı olursa çok sevinirim.
Oynayacağım oyunlar şunlar:
PUBG, Minecraft, GTAV, CS:GO bu tarz oyunlar.
Bilgisayar toplama için pek bir bilgim olmadığı için hazır kasa almayı düşünüyorum. Şu an bende 8 GB'lık RAM mevcut 8 GB daha olsa yeter.
Bu şekilde önerebileceğiniz bir kasa varsa çok memnun kalırım teşekkürler. Malum günümüz internetten alışveriş yaptığımız için güvenmekte güç güvenilir site olursa tadından yenmez.

Toplama yapmayı bilmiyorsanız, zorlamaya gerek yok, elinizde kalmasın. Arkadaşlar sizlere güzel sistemler atacaktır, bilgisayarda olmadığım için ben ilgilenemiyorum.

Teşekkürler 🤗

Burada bir sistem var işlemci daha kötü ama RAM 16 GB. Sana kalmış işlemciyi karşılaştırman için video da atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı