5.900 TL'ye 1660S sistem nasıl?

Burada bir sistem var işlemci daha kötü ama RAM 16 GB. Sana kalmış işlemciyi karşılaştırman için video da atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci gayet yeterli. Ekran kartı tek fanlı ısıtması nasıl bilmiyorum, araştırılmalı.

Toplama yapmam biraz zor. Yarın ailemle bir defa bu konuyu konuşayım. Bu fiyata önerebileceğiniz bir bilgisayar linki atarsanız sevinirim. Aradığım fiyatta daha iyisini bulamadım, maalesef. Oynayacağım oyunlar: PUBG, CS:GO, Minecraft gibi oyunları oynayacağım. Teşekkürler.

Tabii.
Intel Core i3 10100F 8 GB RAM GTX 1660 Super 480GB SSD oyuncu PC 6.999, 00 TL yerine 5.819, 03 TL.

N11 gibi bir siteden ben şahsen PC almam. Ailen de İtopya gibi pek duyulmamış mağazalardan alışverişe sıcak bakacağını sanmıyorum. Vatan Bilgisayar'da benim kullandığım PC'yi öneririm. Mağazadan gidip te alabilme imkanın var. i5 9400F ama bilgin olsun. RGB yani ışıklandırma konusunda da az ama 1660 Super EVGA markasından da korkma. Çok iyi bir marka.

5,400 liraya şöyle bir şey buldum. Aklınızda bulunsun diye paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• qwe.png
    qwe.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 63

Bu sistem yeni galiba, daha önce görmemiştim. RX 5600 XT ekran kartı var, RTX 2060'tan daha güçlü. Ama Güç Kaynağı'nı upgrade etmek şart. Ayrıca 10100F, ekran kartını besleyebilir mi emin değilim.

Ya da bu sistemi:

İşlemciyi 10400F, Ekran kartını Palit 1660 Super, RAM'i 2 tane yaparak 5850 liraya alabilirsiniz.

Bu sistem yeni galiba, daha önce görmemiştim. RX 5600 XT ekran kartı var, RTX 2060'tan daha güçlü. Ama güç kaynağı'nı yükseltmek şart. Ayrıca 10100F; ekran kartını besleyebilir mi emin değilim.

İlk sistem çok güzel duruyor. Ben de emin değilim besleyip besleyemeyeceğinden ama fiyatına göre gayet iyi duruyor.

Öncelikle bütçem 5.800 civarı.
Gtx 1660 super 6 gb ekran kartı olursa çok sevinirim.
Oynayacağım oyunlar şunlar
Pubg, minecraft, gtaV, cs go bu tarz oyunlar
Bilgisayar toplama için pek bir bilgim olmadığı için hazır kasa almayı düşünüyorum. Şuan bende 8 gblık ram mevcut 8gb daha olsa yeter.
Bu şekilde önerebileceğiniz bir kasa varsa çok memnun kalırım teşekkürler. Malum günümüz internetten alışveriş yaptığımız için güvenmekte güç güvenilir site olursa tadından yenmez.

Teşekkürler 🤗
Pollux 3T-10 | Game Garaj

Bu sistemi bende alacağım 5800ü bırak 5200 TL'ye süper değil Tİ bile alabiliyorsun ramide 16 yaparsın özelleştirerek yapabilirsin.

O zaman ben toplama ayarlamaya çalışayım fakat pek bir bilgim olmadığı için, teşekkürler.
Ortalama bu fiyat bandında hangi sistemi toplayabilirim?
Önerebileceğiniz güvenilir toplama sitesi varsa çok mutlu olurum.
Bu sistemi bir arkadaşım önermişti yine GTX 1660S'li sizce nasıl? Teşekkürler.
Screenshot_20210107_091735_com.android.chrome.jpg
------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle bütçem 5.800 civarı.
Bu fiyata GTX 1660 Super 6 GB ekran kartı olursa çok sevinirim. Daha iyi fiyat performans ekran kartı varsa o da olur.
Oynayacağım oyunlar şunlar.
PUBG, Minecraft, GTA V, CS:GO bu tarz oyunlar.
Şu an bende 8 GB RAM mevcut 8 GB daha olsa yeter.
Bu şekilde önerebileceğiniz bir kasa varsa çok memnun kalırım teşekkürler. Malum günümüz internetten alışveriş yaptığımız için güvenmekte güç güvenilir site olursa tadından yenmez. Çoğu kişi bu fiyata toplama daha iyileri olabilir diyor bu yüzden toplama ayarlamaya çalışıyorum fakat pek bir bilgim olmadığı için teşekkürler.
Ortalama bu fiyat bandında hangi sistemi toplayabilirim?
Önerebileceğiniz güvenilir toplama sitesi varsa çok mutlu olurum.
Tam olarak hangi parçalara ihtiyacım var? Yazarsanız sevinirim.

Elinizdeki RAM uyumlu olmayabilir, ne olur ne olmaz 16 GB Dual Kit almanız en iyisi olur.
5800 TL.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı