Günde sadece 17:00 geldiğinde yemek yiyorum ve 1 litre su içiyorumÇok hızlı vermişsiniz. Ben haftalık 1 veya 2 kilo veriyordum. Aç karnına sabah yürüyüşü yapıyordum, 10 bin adım olacak şekilde. Şekeri hayatımdan çıkarmıştım, sadece meyveden alıyordum. Günlük ortalama 900 veya 1.200 kalori alıyordum. Bunlara rağmen en fazla 2 kilo verebiliyordum. Tabii ki kişiden kişiye göre değişir, ama sizinki bana çok fazla gibi geldi
Ne yiyorsunuz ? ortalama kaç kalori alıyorsunuz ? içtiğiniz su az çok hareket etmiyen birisi bileGünde sadece 17:00 geldiğinde yemek yiyorum ve 1 litre su içiyorum
ortalama 2000 kalori alıyorum 1 litre su içiyorumNe yiyorsunuz ? ortalama kaç kalori alıyorsunuz ? içtiğiniz su az çok hareket etmiyen birisi bile
- 70 kg biri için: 2,1 - 2,5 litre
- 80 kg biri için: 2,4 - 2,8 litre
- 90 kg biri için: 2,7 - 3,2 litre
şuanda 1. haftam hiç sorunum yokBagısıklıgın dusebılır ve bitkin ve yorgun olabılırsın ben hızlı kılo verdıkten sonra bir süre cok bitkn dustum acale etmemek gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.