50.000 TL'ye kadar sistem toplama

Bütçe
60,000 tl
Size boşuna sakin olun demedim, bakın kendi sorunuzu kendiniz cevaplıyorsunuz. Yarın TV'ye dizi yetiştirmiyoruz. Ağır ağır seçin, testlere bakın, araştırın, içinize sineni alın. Mesela ben, 6-7 sene monitör araştırırken o kadar inceledim ki bir ara fabrikadaki renk kalibrasyon cihazlarını araştırken buldum. Araştırın, rahat olun, herkes bir şey diyecek, uygun geleni alın, uygun gelmeyeni eleyin.

@triachd her şey tamam da RAM'ler de takıldım kaldım ben buraya Corsair dominator alsam o zaten pahalı bir önceki aldığım RAM'leri alsam zaten yine aynı fiyatta şaşırıyorum onun fiyatı artmamış nedense hocam RAM'e Corsair'in sitesinden bakma şansınız var Ryzen uyumlu mu değil mi çok kafa karıştırıyor.

@triachd peki hocam parça parça alacağım için temmuz veya ağustos da birleştireceğim bir ihtimal temmuz olur tekrar BF1 veya BF5 de yine aynı sıkıntılar yaşarsam iade edemiyoruz sanırım yanlış bilmiyorsam inşallah tekrar yaşamayız olmadı biraz zorlar dominator yakalarsam indirim olursa alırım zaten nisandan itibaren indirimler başlar diye düşünüyorum.

Sevgili @KRYPTON1X, vakit var, yaza kadar neler neler değişir. Rahat olun, ben R9 380X GPU ile 1080p'de, R9 590X ile 2K'da yüksek ayarlarda BF1 çatır çatır bitirdim, sorun olmaz hiç.

Yalnız, ben sizin sorularınızı görüyorum da siz benim sorduklarımı görmüyorsunuz. :)

4K mı moitörünüz?

G-Sync olduğunu söylemiştiniz.

@triachd hocam şu anlık 1080p ilerleyen vakitte 4K alma planım bir beklentim var yoksa 3080 gibi kart almam gider 3060 alır geçerim ama 4K monitörü yıl sonu gibi alacağım iş yerinden geriye dönük alacağım var yıl sonu indirimi ile alırım diye düşünüyorum hocam zaten BF 1 ve B5 DX 10 sorun yoktu DX 11'e alınca takılma ani FPS düşüşü oluyordu testlerde baktığımda 1080p için idare etsin şimdilik sorun yok ama bende oluyordu multiplayer da.
@Mithat Berhan müsait misiniz?
@Mithat Berhan hocam RAM ile hem de anakart ile ilgili sorum olacak bir önceki aldığım RAM'ler de sorun mu vardı veya uyumsuz muydu onu bilmiyorum da linkini bırakırım yine buraya ASUS ROG STRIX B550-XE almayı planlıyorum önceki sistemi toplamadan önce bilgilendirme yapmıştınız bu kart ile ilgili 5950X işlemciyi besler mi uygun fiyatta bulursam alırım bu kartı da alacağım RAM'ler bunlar CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance PRO RGB Siyah 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram| ITOPYA.COM bir önceki sistem de kullanmıştım BF1 ve BF5 de ani takılmalar ve FPS düşüşü yaşamıştım konu açmıştım çözüm bulamamıştım DX10 da sorun yoktu DX11 de yaşıyordum çözünürlükten dolayı olma ihtimali olma şansı var mı gerçi test videosunda sorun yoktu ama.

Son düzenleme:
@Mithat Berhan bir önceki sistemde dominator almadım diye uhte kalmıştı.
@Mithat Berhan önereceğiniz modelleri bekliyorum hocam depolama ve soğutucu kalıyor 1 TB yememişti bir öncekinde Corsair 2 TB SSD alsam nasıl olur hocam pcıexpres 4.0 destekli ama okuma ve yazma Samsung modeline göre düşük kalıyor sizin incelemeleriniz önemli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı