50.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
50000
Samsung alırsan pişman olursun 3 yıl sonra kasmaya başlar. iPhone 15 al geç 45k'ya bence. 60Hz'i 120Hz'den bile daha akıcı hissedersin. Bir mağazada iPhone ve Android'i yan yana dene kendin karar ver.
Kimse Samsung alma demedi. Kimse iPhone al demedi. Burada bahsedilen bir olguya diğer kullanıcıların ve kendi deneyimlerim doğrultusunda bilgi vermek amaçlı mesaj yazdım. İsteyen istediğini alabilir ben tekrar söylüyorum iPhone'un -stabilitesinden kaynaklı da olabilir bilgim yok- 60hz'i android'in 60hz'inden göze daha akıcı geliyor bu kadar basit. 60 hz = 75 hz veya 90 hz falan demiyorum.
 
Merhaba, 50 bine yakın bir bütçem var. Hem kamerasının övülmesinden hem de merakımdan dolayı iPhone almak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Hocam o fiyata tek 15 var alabilirsiniz. Yok şu daha iyi bunu alın diyenlere çok kanmayın. iPhone alınca bir şey kaybetmiyorsunuz. Yazılım ve akıcılık konusunda her türlü daha iyi zaten. Hem uzun ömürlü değer kaybetmeyen bir cihaz. S serisinin ekranı yok 120 hz, zoom var diye genel deneyimi daha iyi olmuyor. İki cihazda üzmez aslında. Hangi işletim sistemini daha iyi kullanırsanız onu alın.
 

Geri
Yukarı