50.000TL iPhone önerisi

Bütçe
50.000
Apple Yapay zekası ülkemizde yok. Ve gelmesi iPhone 18 çıktığında falan olacak gibi gözüküyor yani 2026-2027 gibi ufukta bile gözükmüyoruz şu anda. Ayrıca şu anki haliyle de son derece rezalet durumda. Bu bugünden tercih meselesi olmamalı. Apple yapay zekası ülkemize gelir, oturur o zaman 15'i satar başka bir modele geçersiniz bunun için bugünden 16e almanız saçma olur. O gücü kullanacağınız hiçbir alan yok. 15'in de performansı gayet başarılı.
İthalatçı garantili 16 almanızı en başta öneriyorum. Apple TR garantisi ülkemizde son derece rezalet, olmaması pek bir şey kaybettirmez.

Apple yapay zekası ülkemizde yok. Ve gelmesi iPhone 18 çıktığında falan olacak gibi gözüküyor yani 2026-2027 gibi ufukta bile gözükmüyoruz şu anda. Ayrıca şu anki haliyle de son derece rezalet durumda. Bu bugünden tercih meselesi olmamalı. Apple yapay zekası ülkemize gelir, oturur o zaman 15'i satar başka bir modele geçersiniz bunun için bugünden 16e almanız saçma olur. O gücü kullanacağınız hiçbir alan yok. 15'in de performansı gayet başarılı.
İthalatçı garantili 16 almanızı en başta öneriyorum. Apple TR garantisi ülkemizde son derece rezalet, olmaması pek bir şey kaybettirmez.

Evet ama kutuyu açtığımızda cihaz sıkıntılı gelirse o zaman elimizde patlıyor ithalatçı güvenilir mi o çok önemli Apple güvenilir zaten ve kullanıcı hatasıyla oluşan problemleri ikisi de çözmez ithalatçıyı biraz araştıracağım güvenilir ise ithalatçı alabilirim belki ya da 15 alacağım sanırım teşekkürler.

Evet ama kutuyu açtığımızda cihaz sıkıntılı gelirse o zaman elimizde patlıyor ithalatçı güvenilir mi o çok önemli Apple güvenilir zaten ve kullanıcı hatasıyla oluşan problemleri ikisi de çözmez ithalatçıyı biraz araştıracağım güvenilir ise ithalatçı alabilirim belki ya da 15 alacağım sanırım teşekkürler.
O ihtimal milyonda 1. Milyonda 1 ihtimal için de 2 sene eski işlemciye ve 2GB eksik RAM’e sahip, makro çekemeyen düz 15 alınmaz aynı paraya. Yine siz bilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum, bir tane ayar var telefonu Avrupa'da bir ülkeye alınca intelligence kullanılabiliniyor, yalnız telefon dili İngilizce oluyor haberiniz olsun.

Konuyu hortlatıyorum, bir tane ayar var telefonu Avrupa'da bir ülkeye alınca intelligence kullanılabiliniyor, yalnız telefon dili İngilizce oluyor haberiniz olsun.

Evet ama bunu yapınca tüm telefon İngilizce oluyor ve Apple intelligience da İngilizce İngilizcem pek iyi değil o yüzden kullanamam.

16e ve 15 arasında kalıp 16e tercih ettim. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Fikir olması için birkaç kamera karşılaştırması ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_0275.png
    IMG_0275.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 36
  • IMG_0271.png
    IMG_0271.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0273.png
    IMG_0273.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0277.png
    IMG_0277.png