wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Olabilir. Ama Türkiye garantilisi 128 GB Türkiye'de ucuza satılıyor 58 bin liraya düştü belki Türkiye garantili 16 alabilirim yapay zeka açısından daha iyi ve daha uzun ömürlü olur ya da bütçem yetmezse 15 alırım sonra eskiyincede değiştiririm iki seçeneğim var ithalatçıdan uzak durmaya karar verdim yardımınız için teşekkürler.
İthalatçı garantili hiç güvenilir değilmiş almadan önce bozuk gelmemesi için dua edersek belki bozuk gelmezo bölgedeki en ucuz satan satıcıdan alıyorlar Apple'dan değil o satıcı sağlam satıyorsa bize de sağlam geliyor ucuz şeyin içinde hep bir şey oluyor ben Türkiye garantili almaya karar verdim teşekkürler.
Hocam bir şey ucuz ise sorgulayın önceki mesajda hesaplamaya göre Türkiye'den pahalı oluyor (normalde kayıt ücreti eskiden daha azdı o zaman mantıklı idi şimdi kayıt ettirmeden her yıl 8 ay kullanma hakkın var kalan 4 ay başka telefona takcan simi ancak böyle mantıklı oluyor.)
Açıkçası iPhone 16 almak bütçenizi zorluyorsa kalsın Apple yapay zekası düzgün çalışıpda Türkiye gelmesi en az 2028 bulur oda gelmesi diyorum daha yolun başında yani paranız varsa 16 ama bütçe kısıtlı ve boşa harcamak istemiyorsanız 15.