50 Mbps için ISS önerisi

Millenicom genellikle çok fazla önermiyorlar, ufak bir araştırmayla bunu görebilirsiniz. Verebilirim derseniz TurkNet geçmenizi tavsiye ederim. Herhangi bir üye kodu ile 6 ay boyunca indirimli de kullanabilirsiniz.

50 Mbps internet için 500 TL çok uçuk bir rakam. 100 olsa belki derdim ancak 50 Mbps'ye TurkNet tercih edilmez.

50 Mbps internet için 500 TL çok uçuk bir rakam. 100 olsa belki derdim ancak 50 Mbps'ye TurkNet tercih edilmez.
Hocam altyapınız ne destekliyorsa onu veriyorlar, ek olarak 500 tl diye düşünmeyin indirim kodu kullanın, daha sonra insanları davet edin daha çok indiriminiz olsun. Davet ettiğiniz her 1 kişi den 6 ay boyunca her ay 80 küsür tl indirim yapıyorlar

Siz 50 MBPS nin 500TL olduğunu nereden çıkardınız? TürkNet millenicom gibi ayrı ayrı paketler sunmuyor, size tek fiyat üzerinden adresinizde desteklenen maksimum hızı sunuyorlar.

Hocam altyapınız ne destekliyorsa onu veriyorlar, ek olarak 500 TL diye düşünmeyin indirim kodu kullanın, daha sonra insanları davet edin daha çok indiriminiz olsun. Davet ettiğiniz her 1 kişiden 6 ay boyunca her ay 80 küsur TL indirim yapıyorlar.

Siz 50 Mbps'nin 500TL olduğunu nereden çıkardınız? TurkNet Millenicom gibi ayrı ayrı paketler sunmuyor, size tek fiyat üzerinden adresinizde desteklenen maksimum hızı sunuyorlar.

3 yıl önce ben ADSL kullanırken de aynı fiyatı sunuyordu. Şimdi 16 Mbps ADSL kullanacak olana da aynı fiyatı veriyor. Kısacası GigaFiber'in masrafını ADSL-VDSL kullanıcılarından sağlıyor. O yüzden düşük hız için gereksiz pahalı. Alternatiflere yönelinebilir.

GIBIRNet netbone ve Millenicom arasında araştırma yapıyorum şu an.
Yaklaşık 2 yıldır Millenicom'un 100 Mbps paketini kullanıyorum. Bugün SMS attılar 1 Ağustos itibarıyla fiyatı 480 tl olacak diye. Ben de bu yüzden daha ucuz ve iyi bir ISS aramaya başladım. WhatsApp Görsel 2024-07-22 saat 19.21.49_ea1779f9.jpg .

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 yıldır Millenicom'un 100 Mbps paketini kullanıyorum. Bugün SMS attılar 1 Ağustos itibarıyla fiyatı 480 TL olacak diye. Ben de bu yüzden daha ucuz ve iyi bir ISS aramaya başladım.Eki Görüntüle 2260712.

Eski müşteri için o fiyat hocam. Yeni gelen müşteriler için örneğin ben 100 Mbps'ye ilk 4 ay 279 TL sonra 379 TL ödeyeceğim.

Hocam MİLLENİCOM gibi çok fazla şikayet alan bir firmayı bence o kadar çok savunup övmeyin. İnternetten biraz araştırma yapsanız Millenicomun şikayetlerini bulabilirsiniz. Emin olun Telekom bile bu kadar şikayet yememiştir.

3 yıl önce ben ADSL kullanırken de aynı fiyatı sunuyordu. Şimdi 16 Mbps ADSL kullanacak olana da aynı fiyatı veriyor. Kısacası GigaFiber'in masrafını ADSL-VDSL kullanıcılarından sağlıyor. O yüzden düşük hız için gereksiz pahalı. Alternatiflere yönelinebilir.
Sorunuza gelecek olursak ADSL kullanan arkadaşlar da o zaman uygun fiyatlı bir yerleri tercih edebilir ancak bu konudaki arkadaşımız sence ADSL mi kullanıyor? Arkadaşımız demiş ki "50MBPS kullanıyorum ve bu hız yetmiyor" bu cümleden sizi bilmem ama benim anladığım adresi 50MBPS den fazlasını destekliyor fakat fiyattan dolayı 50 de takılmışlar. Bende fiyat/performans olan bir sağlayıcı öneriyorum. Siz ise arkadaşımız 50MBPS diye belirtmesine rağmen ADLS diyorsunuz. Bırakın onuda ADSL kullanıcıları düşünsün.

Yaklaşık 2 yıldır Millenicom'un 100 Mbps paketini kullanıyorum. Bugün SMS attılar 1 Ağustos itibarıyla fiyatı 480 tl olacak diye. Ben de bu yüzden daha ucuz ve iyi bir ISS aramaya başladım.Eki Görüntüle 2260712.
Bu fiyata MİLLENİCOM kullanacağınıza TürkNet'e geçin. Davet kodu ile 6 ay boyunca İNDİRİMLİ aylık 416 tl gibi bir fiyata kullanabilirsiniz, ek olarak kendi davet kodunuzla üye getirirseniz yine 83tl indirim yapılır ve 416tl olan faturanız 333tlye düşer.

Son düzenleme:
Hocam Millenicom gibi çok fazla şikayet alan bir firmayı bence o kadar çok savunup övmeyin. İnternetten biraz araştırma yapsanız Millenicom'un şikayetlerini bulabilirsiniz. Emin olun Telekom bile bu kadar şikayet yememiştir.

Sorunuza gelecek olursak ADSL kullanan arkadaşlar da o zaman uygun fiyatlı bir yerleri tercih edebilir ancak bu konudaki arkadaşımız sence ADSL mi kullanıyor? Arkadaşımız demiş ki "50Mbps kullanıyorum ve bu hız yetmiyor" bu cümleden sizi bilmem ama benim anladığım adresi 50Mbps'den fazlasını destekliyor fakat fiyattan dolayı 50 de takılmışlar. Bende fiyat/performans olan bir sağlayıcı öneriyorum. Siz ise arkadaşımız 50Mbps diye belirtmesine rağmen ADSL diyorsunuz. Bırakın onu da ADSL kullanıcıları düşünsün.

Bu fiyata Millenicom kullanacağınıza TurkNet'e geçin. Davet kodu ile 6 ay boyunca indirimli aylık 416 TL gibi bir fiyata kullanabilirsiniz, ek olarak kendi davet kodunuzla üye getirirseniz yine 83TL indirim yapılır ve 416TL olan faturanız 333TL'ye düşer.

Dostum Şikayetvar'da TurkNet, Millenicom ve Türk Telekom şikayetleri dolu zaten. ADSL derken de bu arkadaş için demedim onu. TurkNet'in ADSL kullananlar da bile aynı fiyat politika uygulamasını eleştirdim. 100 Mbps harici değmez.

Dostum Şikayetvar'da TurkNet, Millenicom ve Türk Telekom şikayetleri dolu zaten. ADSL derken de bu arkadaş için demedim onu. TurkNet'in ADSL kullananlar da bile aynı fiyat politika uygulamasını eleştirdim. 100 Mbps harici değmez.
Şikayetvar isimli siteye bakarsanız tabikide şikayetten başka bir şey göremezsiniz :) sizinkiside mantık. Ancak facebook grupları, forumlar vs. üzerinden araştırma yapmanızı öneririm.

Diğer soruya gelecek olursak evet haklısınız ancak emin olun diğer ucuz İSS firmalarına göre yine de kaliteli. Kaliteyi hiç bir zaman ucuza alamazsınız. COMNET, GİBİRNET, MİLLENİCOM vs. vs. binbir çeşit saçma sapan isimleri olan firmaların hepsinde kullanıcılar kesintiler ve kopmalardan şikayetçi ve bu altyapı ile ilgili değil tamamiyle İSS ile ilgili. TürkNet'te hiç bir şekilde kopma yaşamadım?

Bu fiyata MİLLENİCOM kullanacağınıza TürkNet'e geçin. Davet kodu ile 6 ay boyunca İNDİRİMLİ aylık 416 tl gibi bir fiyata kullanabilirsiniz, ek olarak kendi davet kodunuzla üye getirirseniz yine 83tl indirim yapılır ve 416tl olan faturanız 333tlye düşer.
Hocam Ekim ayında 2 yıllık kullanıcı olacaktım. Şahsen ben aldığım hizmetten memnundum. Taahhüt ettikleri hızı her zaman verebildiler. İndirme hızı düşmesi veya bağlantı kopması gibi problemler de yaşatmadılar. Altyapımda çalışma olacağı zaman sms atıp bilgi de verdiler.
21 aylık süreçte sadece 1 kere fırtınalı bir hava yüzünden 3 günlük süren sürekli internet kopması sorunu oldu. Onun da sorumlusu Millenicom değildi, TT personeli kabloları sağlam bağlayamadığı için ilk fırtınada kablolardan kaynaklı kopmalar oldu. Şikayet kaydı oluşturunca başka bir TT personeli gelip kabloları birbirine daha iyi bağladı. O gün bugündür 1 kere bile sorun yaşamadım. Faturayı 300 tl'den 480 tl'ye çıkartmasalar yine devam ederdim.

Yani evet giganın masrafı kötü çıkıyor. O bir tık saçma, bir düzen getirilmeli ama, verdiği hizmete baktığında da bir şey diyemiyorsun pek. Maşallah, işlerini güzel yapıyorlar yani. Ama 50 için 500 lira biraz düşündürüyor evet.

Eski müşteri için o fiyat hocam. Yeni gelen müşteriler için örneğin ben 100 Mbps'ye ilk 4 ay 279 TL sonra 379 TL ödeyeceğim.

Türksat Kablonet denenebilir bir altyapı sorgulamalısınız sitesinden.

Şikayetvar isimli siteye bakarsanız tabii ki de şikayetten başka bir şey göremezsiniz :) sizinkiside mantık. Ancak Facebook grupları, forumlar vs. üzerinden araştırma yapmanızı öneririm.

Diğer soruya gelecek olursak evet haklısınız ancak emin olun diğer ucuz ISS firmalarına göre yine de kaliteli. Kaliteyi hiçbir zaman ucuza alamazsınız.comnet, GIBIRNet, Millenicom vs. vs. Binbir çeşit saçma sapan isimleri olan firmaların hepsinde kullanıcılar kesintiler ve kopmalardan şikayetçi ve bu altyapı ile ilgili değil tamamiyle ISS ile ilgili. TurkNet'te hiçbir şekilde kopma yaşamadım?

Evet katılıyorum, ben de VDSL kullanırken TT'den TurkNet'e geçtim bir anda çağ atladım halbuki TT altyapısı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı