50 Mbps için ISS önerisi

Şikayetvar isimli siteye bakarsanız tabii ki de şikayetten başka bir şey göremezsiniz :) sizinkiside mantık. Ancak Facebook grupları, forumlar vs. üzerinden araştırma yapmanızı öneririm.

Diğer soruya gelecek olursak evet haklısınız ancak emin olun diğer ucuz ISS firmalarına göre yine de kaliteli. Kaliteyi hiçbir zaman ucuza alamazsınız.comnet, GIBIRNet, Millenicom vs. vs. Binbir çeşit saçma sapan isimleri olan firmaların hepsinde kullanıcılar kesintiler ve kopmalardan şikayetçi ve bu altyapı ile ilgili değil tamamiyle ISS ile ilgili. TurkNet'te hiçbir şekilde kopma yaşamadım.

Ben TurkNet'teyken akşamları hız düşüklüğü oluyordu. Müşteri temsilcisi zaten hak getire, sözde var gibi ama anlamıyordu problemi. Diğer forum sayfalarına bakarsanız da yine şikayetleri görmeniz doğal. İç ve doğu Anadolu'da TurkNet memnuniyet açısından zayıf. Batı için bir şey diyemeyeceğim.

Ben TurkNet'teyken akşamları hız düşüklüğü oluyordu. Müşteri temsilcisi zaten hak getire, sözde var gibi ama anlamıyordu problemi. Diğer forum sayfalarına bakarsanız da yine şikayetleri görmeniz doğal. İç ve doğu Anadolu'da TurkNet memnuniyet açısından zayıf. Batı için bir şey diyemeyeceğim.

Batı ile ilgilenen de doğu ile ilgilenen de aynı müşteri temsilcisi, batıdaki memnun da doğudaki neden değil? O işte bir yanlışlık var, hız düşüklüğü konusunda bir şey diyemeyeceğim, çünkü bazen GigaFiber'de bile oluyor açıkçası İstanbul'da, çok kalabalık bir bölge ve bölgenin tamamı GigaFiber, demek ki İstanbul'da bile fiber altyapı halen tam olarak hazır denebilecek seviyede değil.

Hız düşüklüğü hiç yaşamadım o yönden hiç sıkıntım olmadı. Diğer sorunuza gelirsem temsilci hak getire derken? Bugüne kadar sorduğum ve çözümlenemeyen hiç bir sorunum olmadı. Evet siz arayarak onlara ulaşamıyorsunuz fakat mobil uygulaması üzerinden "destek talebi" açıyorsunuz ve 5dk dahi olmadan sizi hemen arıyorlar ve sorununuzu çözüme kavuşturuyorlar. Sırf TELEKOM un hatasını bile kendileri telafi etmek için uğraştılar.

Hız düşüklüğü hiç yaşamadım o yönden hiç sıkıntım olmadı. Diğer sorunuza gelirsem temsilci hak getire derken? Bugüne kadar sorduğum ve çözümlenemeyen hiç bir sorunum olmadı. Evet siz arayarak onlara ulaşamıyorsunuz fakat mobil uygulaması üzerinden "destek talebi" açıyorsunuz ve 5dk dahi olmadan sizi hemen arıyorlar ve sorununuzu çözüme kavuşturuyorlar. Sırf TELEKOM un hatasını bile kendileri telafi etmek için uğraştılar.
Bu arada kesinlikle ve kesinlike bu yorum doğru. Telefonla arayarak ulaşabileceğiniz bir müşteri hattı yok. Online işlemler'den bir destek kaydı açıyorsunuz. Şöyle şöyle bir sorunum var bununla ilgili görüşmek üzere arama talep ediyorum diyorsunuz ve kısa bir süre sonra arıyorlar sizi. Bilmeden pislik atmayın lütfen. Şu ülkeden benim gözümün gördüğü tek bir kaliteli İSS var o da TurkNet. Fanboy falan diyecek olanlar illaki çıkacaktır ama benim babamın şirketi değil, bana para da vermiyorlar. Çatır çatır da alıyorlar hatta 🤣🤣. Ama hiç sorun yaşamadım 3 yıldır.

Vallahi son dönemlerde Netspeed yurt dışı çıkış hızlarında problem oluyor sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum ben de.

Bu arada kesinlikle ve kesinlike bu yorum doğru. Telefonla arayarak ulaşabileceğiniz bir müşteri hattı yok. Online işlemler'den bir destek kaydı açıyorsunuz. Şöyle şöyle bir sorunum var bununla ilgili görüşmek üzere arama talep ediyorum diyorsunuz ve kısa bir süre sonra arıyorlar sizi. Bilmeden pislik atmayın lütfen. Şu ülkeden benim gözümün gördüğü tek bir kaliteli İSS var o da TurkNet. Fanboy falan diyecek olanlar illaki çıkacaktır ama benim babamın şirketi değil, bana para da vermiyorlar. Çatır çatır da alıyorlar hatta 🤣🤣. Ama hiç sorun yaşamadım 3 yıldır.
:) Maalesef sağdan soldan duydukları cümleyle caka satıyorlar. Gerçekleri söylediğimiz zaman da cevap veremiyorlar...

Vallahi son dönemlerde Netspeed yurt dışı çıkış hızlarında problem oluyor sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum ben de.
Sorularınızı sorabilirsiniz hocam yanıtlayabilirim.

Sağlayıcı olarak ne önerirsiniz uygun fiyatlı 59 Mbps altyapıya sahibim.
Tabiki verebilirim derseniz TürkNet kesintisiz, düşük pingli ve kaliteli hizmet için tercih edebilirsiniz. Yok o kadar veremem derseniz kesinlikle MİLLENİCOM dan uzak durun diğerlerini bilemiyorum malesef ama COMNET ve GİBİRNET var bunlara bakabilirsin. Ama unutma kaliteyi ucuza alamazsın.

Taahhütlü paket alın kafanız rahat etsin. TurkNet her 6 ayda bir zam yapar ve 50 Mbps'ye o fiyat değmez.

Keşke biraz da küçük yazıları okusanız :) "15 ay taahhütlü olup, ilk 3 ay 309 TL, son 12 ay 559 TL’dir." 2 yıl bile taahhüt yapmıyorlar artık 15 aya türknet anca bu fiyatlara çıkar zaten...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı